Siis ykkösosahan löytyy tuosta alapuolelta. Kakkososassa kerron mitä muita ongelmia eilinen saunareissu toi ilmi. Päätin siistiä bikinirajan. Siinä samalla kun sheivailin kainalot. Koetin oikealta, ei näkyvyyttä. Koetin vasemmalta, näkyvyys nollassa. Vasemmalla kädellä nappasin mahan alalaidasta kiinni ja tuupin sitä oikeaan. Kappas, jotain mustaa vilahti näkyvissä. Ja eikun pelkän vilauksen perusteella töihin.

Ja sama toiseen suuntaan. Jälki nyt saattaa olla kuin ruohonleikkurilla ajeltua, mutta parempi kai sekin kuin viidakko? Miehellä tuntui olevan hauskaa, suorastaan tsemppaamaan alkoi. "On sitten synnytyslääkärilläkin mukavampi työ kun ei tarvitse vauvaa viidakosta kaivaa". Tuonko nyt pitäisi sitten lohduttaa? Innostaa kovempiin suorituksiin?

Seuraavalla kertaa saa mies sheivata, hoidan kyllä kainalot itse, mutta vastaava "joutsenlampea" en toista kertaa järjestä. Ei se ole balettia jos norsunilkkainen nainen leikkii miekannielijää saunassa. Ei todellakaan, ei edes akrobatiaa, koska sekin on sulokkaampi näky. Helvetin karvat, tahtoo karvavapaan alueen johon uutta ei kasva vaikka tilaisi.

Perskuta. Nih!