Perjantain työpäivä oli ihana! Perjantain ilta oli ihana, lääräsin pikkuihmistä kuin heikkopäinen ja hyvä etten saanut kolmatta maailmansotaa aikaan prinsessan kanssa, kas kun tämäkin tahtoi läärätä! Pikkumies haettiin parin tunnin läärämisen jälkeen kotiin ja voi, miten nenässä tuoksuikaan vauva koko loppuillan. Ihana!

Lauantain aamussa ei ollut valittamista. Eikä päivässäkään. Vanhimman siskon isompi tyttönen pesiytyi meille, ukko kokkasi ruokaa luistelukeikan päälle ja kaikki oli mallillaan. Ja sitten se tapahtui. Ukon nuorin sisko soitti iltapäivällä, tai lähempänä iltaa se jo oli, josko lähtisimme heille illanistuntaan. Ihan kahden. Kuinka ollakaan, teini sattui juuri olemaan meillä, ja tämäkin kannusti moiseen toimintaan. Niinpä meidät haettiin iltakuuden kanttiin ukon nuorimman siskon toimesta ja mehän "istuimme".

Saunottiin, minä lääräsin pikkumiestä, höpöteltiin. Ukot saunoi. Porukka pelasi biljardia, pikkumies taipui yöunille ja hitsi mutta oli kivaa! Sitä kivaa oli niin paljon että tuntui suorastaan pahalta lähteä kotiin ysin aikaan illalla, mutta luvattu mikä luvattu. Minun luonteellani lapsille annettuja lupauksia ei syödä, olkoonkin kuinka kivaa tahansa. Ja hyvä niin, spede odotti meitä kuin hullu punaista polkupyörää, noin suunnilleen. Seuraava kerta sovittiin tyyliin "poika 17v hoitaa kotijoukot ja me viivymme vaikka aamuyöhön jos niikseen on".

Vaan oli se kivaa. Sitä kivaa soisi lisää itselleen. Ehkä vielä tänä keväänä? Kaiken tämän lisäksi pääsin ihmettelemään kommenttikenttääni. Mistä teitä sikisee? Siis teitä jotka oikeasti olette ja luette? Muutama vakkari on tiedossa ja se jos mikä lämmittää mieltä mutta te jotka ette ole pitäneet ääntä itsestänne. Olen ihan että siis täh? Niin blondi en sentään ole etten tajuaisi itsekin että jokin kiinnostaa blogissani, miksi muuten moinen lukijamäärä mutta silti... Minun tylsä ja tympeä elämä? 

Ja nyt, aamupalat, aamu-uutiset ja kenties pätkä Mozartia, olen jotenkin nyt pitkästä aikaa koukkuuntunut klassiseen. Vaihdevuodet tulossa kenties? Hauskaa pyhää kaikille ja se on moro!