tiistai, 25. maaliskuu 2008
Auralohta kasvispedillä
Kasvispeti:
Paprikaa paloina
Parsaa pikkuisen pienittyinä kukintoina
Babyporkkanoita
0,5 tl suolaa
ripaus sitruunapippuria
2 dl kuohukermaa
Voitelin vuoanpohjan juoksevalla margariinilla ja heittelin kasvikset vuokaan. Päälle ripottelin mausteet ja kaadoin kermaa koko komeuden ylle. 200 asteiseen uuniin vajaaksi puoleksi tunniksi "alkukuumennukseen".
Auralohi:
Lohifile
170 g kolmio aurajuustoa
sitruunapersiljasuolaa (kummallinen löytö maustehyllystä kotoa, kuka lie ostanut, koska ja mihin?)
sitruunapippuria
Nypi lohesta ruodot, itse käytin hommaan pinsettejä. Leikkaa reippaankokoiset taskut koko matkalle loheen. Laita jokaiseen taskuun siivu aurajuustoa. Nosta file esikuumennettujen kasvisten päälle ja ripottele fileelle mausteet mikäli niitä käytät. Koko komeus takaisin uuniin, puolisen tuntia 200 asteessa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.