Noin suunnilleen, mutta nyt on siivottu ja puunattu koko yläkerta. Tietokoneiden piuhoja ja näyttöjä entrailtu. Suunniteltu. Väännetty ja käännetty. Sanoisinko että on puhdasta siellä peräti. Ikkunat tosin on pesemättä, mikä taas ei johdu irkun laiskuudesta vaan lähinnä käytännöstä. Kas kun ikkunaan paistaa suoraan aurinko puolesta päivästä ja irkku kuuluu ihmisiin jotka ei pese ikkunoita silloin jos niihin osuu aurinko. Käsittääkseni tämä on jopa järkevää?

Teinin ikkunoihin ei paistaisi, mutta teini ilmoitti tiukkaan sävyyn pesevänsä itse omat ikkunansa huomenna. Okei, ei kosketa sitten. Teini näyttää pitävän samoista kotihommista kuin äitinsä eli ikkunanpesu tuntuu olevan korkealla listalla. Myös imurointi näyttää maittavan, kuin myös tiskikoneen täyttely eli kyllä, äitinsä tyttö.

Siskon suunnittelema yllätys on juuri se minkä arvelinkin sen olevan eli Kari Tapion konsertti. Ja kyllä, tottahan me sinne menemme, itse pidän Kari Tapion musiikista ja niin tuosta pitää mieskin, eli sopii kuin nenä päähän. Lähdemme tosin jo heti neljän jäljestä iltapäivällä liikkeelle, sisko kun menee tapaamaan ystäväänsä jo viideksi ja me hyppäämme hänen kyytiinsä. Eiköhän siinä tule käytyä sitten syömässä jossain odotellessa eli luksusilta tiedossa, taas!

Vielä kun ehtisi ennen tuota käydä itse parturissa mutta ei taida ehtiä, ja mahtaisiko sitä rahaakaan olla. Siskon kaapille ajattelin tunkea vielä tällä viikolla, josko vaikka parit farkut löytyisi sieltä itselle. Sisko on kasvanut ulos housuistaan ja kyseli juuri kaipaisinko minä lähes käyttämättömiä farkkuja. Hän kun ei ihan heti usko laihtuvansa samalla nälkäkurkiasteelle millä oli ennen tupakan polton lopettamista.

Jaa. Nyt taidan siirtyä siivoilemaan keittiöä ruokailun jäljiltä, sen jälkeen täytyykin laitella pyykkejä kuivumaan. Junnun ulkohaalarikin kaipaisi pesua joten ei ne työt tekemällä lopu. Se on moro ja pitäkää kiva loppupäivä!