Murekemassa:
800 g jauhelihaa
1 pss ranskalainen sipulikeitto
1 tlk kermaviili
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
3 kukkurallista rkl salsakastiketta
170 g aurajuustoa
Tomaattia
Juustoa
Tein murekemassan ja annoin sen levähtää jääkaapissa tunnin verran. Paistoin pannulla kookkaahkoja pihvejä joiden päälle asetin kääntämisen jälkeen tomaattisiivun sekä juuston ja ruskistin vielä hetken.
Nostelin sen jälkeen pihvit pellille ja laitoin 150 asteiseen uuniin ylätasolle muutamaksi minuutiksi niin että juusto suli kunnolla tomaatin päälle.
Tuo salsakastike samoin kuin homejuusto toimi loistavasti taikinassa mausteena sipulikeittopussin kylkiäisinä, kannattaa kokeilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.