Enpä olekaan aikoihin nukkunut yhtä hyvin kuin viime yönä. Viideltä vasta heräsin ensimmäisen kerran, enkä silloinkaan kenenkään toimintoihin vaan ihan johonkin, mihin lie omaan juttuun. Sen jälkeen toki tarjosin tuttia jälleen kerran erittäin räkäiselle Spedelle. Kaksi viikkoa, sen se kuuri näemmä saa pojan pysymään räkävapaana, eilen aamulla alkoi taas nenä valskata. Ja valskaa edelleen, sen verran tehokkaasti että jokainen aivastus saa nenän alle putoamaan parin sentin räkäjojot ja nukkuessa nenä menee tukkoon. Kivaa...

Eniten koko nuhassa rassaa se, että pieni on pulloruokinnalla ja en montaakaan hankalampaa juttua ole elämäni aikana nähnyt kuin maitopullon juominen ja samanaikainen suun kautta hengittely. Se jos mikä on extremelaji, muutama imaisu, hengitys, muutama imaisu, hengitys. Sopii itse kunkin kokeilla miltä tuntuu imeä pillillä juotavaa kun nenä on tukossa. Harmittaa toisen puolesta.

Mutta niin, siitä nukkumisesta. Eilen SE tuli. SE peitto jonka tilasin. Ja voi poijaat, voiko tosiaan peitto ja tyyny vaikuttaa niin paljon unen laatuun, kysyn mä? Ensinnäkin ne tyynyt. Ne on muka sellaiset relatyynyt, sisältävät jotain antibakteerista juttua ja lisäksi laventelia joka rentouttaa ja tuoksuu vienosti. Jep, oikeassa on kuvasto, tuoksuuhan ne. Ja peitto taas, sekin on joku helketin antibakteeri vempain jonka lämpö säätyy nukkujan mukaan ja vaikka mitä. Toimi ainakin viime yönä. Kertaakaan ei ollut kuuma eikä kylmä. Peitto oli kevyt ja pehmeä kuin untuvapilvi. Erittäin mukavat unet kerrassaan.

Tänään onkin sitten ohjelmassa kirkko koululaisilla. Kerhot junnulla. Ja kauppareissu ukolla. Tahtoo lammasta hän. Ja se kuuluu samaan lajiin kuin kala, ei ole tullut tehtyä. Saa nähdä mitä tuleman pitää, ts mitä ollenkaan mies sitten syötäväksi saakaan. Joten, hilppasen nyt tutkimaan paitsi niitä koululaisia, niin myös ohjeita lampaalle. Jotta tiedän mitä tuoda muuta kaupasta. Se on moro, viettäkää rauhaisa kiirastorstai.