Poliitikon pojot pirun alas. Toivottavasti kovin moni muu ei katsellut tänään aamupäivällä YLEn uutisia. Tai ainakaan sitä Vanhasen haastattelua joka koski Kallin vaalikampanjaan haalimia rahoja. Kallihan ei ole siis suostunut kertomaan, mistä sitä rahaa on rutkasti vaalikampanjarahastoon saanut. Jotenkin irkun silmissä Kalli ei niinkään kokenut sitä luotettavuuden lamaa, vaan Vanhanen.

Kun haastattelija kysyy, miksi Kalli ei ole ilmoittanut, vastaa Vanhanen että ei ole keskustellut nyt Kallin kanssa. Kun toimittaja kysyy, eikö tätä varten ole olemassa laki, toteaa Vanhanen että kyllä on, on olemassa laki joka velvoittaa jokaisen edustajan kertomaan, mistä rahat kampanjaan on saatu. Kun toimittaja toteaa, että Kalli on siis rikkonut lakia kun ei ole kertonut, mitä vastaa Vanhanen. Niin, hän ei ole Kallin kanssa nyt keskustellut eli hän ei nyt osaa asiaan vastata.

Siis mitä helvettiä! Eikö laki ole laki kaikille? Eikö Vanhanenkin tiedä, että jos laissa sanotaan vaikkapa että kännipäitten autoilu on kielletty, niin jos joku ajaa autolla kännipäitteen niin lakiahan tämä rikkoo. Ei siihen tarvitse käsittääkseni Vanhasen keskustella kännipäitteen ajelleen kanssa tietääkseen, että lakia on rikottu. Eiköhän poliisin puhallutustulos ja verikokeet riitä? Uusimpana huippulausuntona todettakoon, että ehkäpä se Kallinkin uskottavuus nyt hieman horjahti...

"En ole ilmoittanut niitä, koska tiedän että tämän lain rikkomisesta ei rangaista". Siis MITVIT! Irkku tahtoo kanssa ehdottomasti lain, joka kieltää esim myymälävarkaudet, mutta joka ei silti johda rangaistusseuraamuksiin. Päästään tässäkin talossa eroon jatkuvista kauppalaskuista. Nih!