Pohja

6 kananmunaa

2,25 dl sokeria

1,5 dl perunajauhoja

0,75 dl vehnäjauhoja

0,75 dl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

 

Vatkataan sokeri ja munat, siivilöidään kuivat aineet varovasti käännellen joukkoon. Kaadetaan taikina hyvin voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paistetaan n 30 minuuttia 175 asteisessa uunissa. Kumotaan, annetaan jäähtyä ja leikataan kolmeen osaan.

 

Täyte:

3 prk mandariinilohkoja sokeriliemessä

2 prk rahkaa

4 dl kuohukermaa

Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään joukkoon rahkapurkit ja sokeria sekä vaniljasokeria maun mukaan. Levitetään kakkupohjalle ja ladotaan valutetut mandariinilohkot tiiviisti kermarahkan päälle. Kostuttaa ei tarvitse sen kummemmin kun täyttää kakun edellisenä päivänä.

Päälle floravispiä pari purkkia vaahdotettuna. Pursotusharjoitukset jatkuu aina vaan, kerta kerralta jälki on siistimpää. Jei!