Miten minusta tuntuu että päivät menee juosten ohi? Eilen käytiin teinin kanssa "piknikillä". Meidän "piknikkimme" tosin ei ehkä ihan perinteisestä käynyt, eli haettiin arnoldsista bagelit ja smoothiet ja istuttiin sittarin parkkiksella auton peräluukussa evästelemässä. Mutta hauskaa oli. Teinin kanssa on kiva kulkea kaksin. Ihan iski itseenkin teinimeininki, kotiin tultiin pitkää reittiä eli pyöritettiin muuten vaan autolla kauempaa kotia kohti, etuikkunat auki ja musa täysillä. Kamalaa. Irkku on seonnut.

Iltapäivällä lähdin vielä taimiostoksille, teinin piti lähteä mukaan mutta sitten sille iski omat menot (kaveri siis) joten menin yksin. Hain laakakatajan kivikkoalueelleni kirsikkapuun seuraksi ja muutaman kivikkokasvin sekä neljä liljaperennaa toiseen kukkapenkkiin. Muut istutin jo eilen, liljat jätin tälle päivälle että on touhuttavaa pihalla tänäänkin. Rikkaruohoja olisi vielä kitkettäväksi, onneksi, en oikein osaa istua ulkona tekemättä mitään.

Edessä on parin kolmen päivän nettitauko, lähden tänään illansuussa kun saan hoidokit jaloista, ajelemaan mökkiä kohti. Mies on soitellut kipeänä kissana sieltä ja niin, onhan tänään prinsessan virallinen 7v päivä. Mutta palailen bloginkin ääreen kunhan kotiudun. Ja ne minun ihanat ahkerat keskiaikaiset solttuni lähetän sen verran kauaksi ryöstöreissuille, että pysyvät kotokylästä pois sen aikaa.

Nyt, heippa kaikille ja nauttikaa kesästä.