Irkku on tonttu! Jiihaa ja hurraa! Speden nykyinen yönukkumistekniikka rohkaisi irkun korkkaamaan sen vinkkupullon jonka pukki toi. Ja tietäähän sen, ensin kilahti kun lasillisen otti, toinen lasi ei sitten enää kilahtanutkaan. Eli irkku ei ole känelissä vaikka kolme lasia on juotuna. Sitä paitsi, irkulle iski SE. Jouluressi. Ihan julmettu. Irkku koetti paukuttaa sen ekan lasin jälkeen prinsessan lahjaksi saamaa PS2 peliä, Rottatouillea "kohtalon joki"-kohdasta läpi ja eihän se mennyt. Ukkokin koetti. Prinsessa koetti. Ja aina sama tulos. Ei mee ei.

Lopulta peli päätyi koteloon, irkku koneelle heittokoneita väkästämään travianin ihmeelliseen maailmaan, prinsessa nukkumaan ja ukko WRCtä ajamaan. Siis sillä PS2 koneella. Irkku kaipaa vain yhtä peliä, yhtä ainoaa pelikoneelle. Samaa jota mies kaipaa. Disneyn golfia. Jota ei siis saa kaupoista enää tänä päivänä. Ukon kanssa ollaan sitä paukutettu enemmän kuin laki sallii ennenkuin kävi se kamaluus. Junnu naarmutti levyn. Ei toimi, ei.

Ja nyt. Koska irkusta on tullut, kuten mieskin asian ilmaisi, yliäidillinen ja alivaimollinen, irkku menee ja pumppaa maitobaarin tyhjäksi jotta Spede saa aamulla vinkkuvapaata maitoa ja hiipii sinne missä on maailman paras paikka nukkua, eli Speden viekkuun. Spede kun todellakin on pahnanpohjimmainen ja hyvälle opetettu, eli nukkuu jo toista yötä peräjälkeen irkun tyynyn viekussa, miehen toisella tyynyllä. En tiedä mitään parempaa kuin pienet varpaat vatsaa vasten ja pienen miehen pienet kasvot siinä, ihan liki, hengityksen päässä.

Irkusta on tullut pehmo. Softi. Liian äiree monesti tätä nykyä. Vaan ei hätää, kerronpa teille tässä yhteydessä vähemmän äidillisen uutisen! Ensi kuussa irkku täyttää 36. Ukko 34. Anoppi ilmoitti ottavansa kyseisenä viikonloppuna, meillä kun osuu vielä synttärit peräkkäisille päiville, kolme pienintä yökylään. Exä ottaa kolme isointa. Eli talo on MEIDÄN! Yhden vuorokauden. Ensin ajateltiin, että lähdetään kaksin hotelliin johonkin, mutta aika pian tajusimme että sinne pääsemme kesällä joka tapauksessa. Joten ei.

Meillä on pippalot. Vietämme 70v juhlia ja kutsumme koolle lähimmät. Syödään juodaan ja nai... eikun siis saunotaan, danssataan ja näytetään idiooteilta. Jota tosin osaamme tehdä ilman juhliakin. Ja nyt, se on MORO!