Tuskin pikaisempaa voisi ollakaan. Bilirubiini edelleen laskussa, nyt siirrytään sitten joka toinen päivä tapahtuvaan tsekkailuun. Tosin se saattaa jäädä lyhytaikaiseksi, sillä heti kun se kaksi kiloa tulee täyteen, poika lähtee kotia kohti. Lääkäri totesi kaiken olevan reilassa, ja parasta kaikessa oli ehdottomasti se, että poika itsekin on huomannut kaiken olevan reilassa, eli iltapäivällä söi 20 milliä lisämaitoa ja illallakin 10 milliä, ja sehän on aika paljon ottaen huomioon, että pojan kerta-annos on 50milliä.

Hyvältä näyttää siis, väittäisin, ja niin se kyllä väitti lääkärikin, hoitajista puhumattakaan. Niin ja tosiaan, nenämahaletku otettiin pois. Turhaakin turhempi kuulemma. Samoin rintaan kiinnitetty uniapneamitta-anturi oli poistettu aamulla, Spede oli saanut uniapneapatjan tilalle. Ja jotta kaikki olisi ihanaa, täydellistä ja upeaa, Spede ei enää näyttänyt Spedeltä, ennemminkin Simo Salmiselta... Äiti lupasi huolestua mikäli ulkonäkö alkaa muistuttaa Uuno Turhapuroa.

Ja nyt, irkku säntää lypsyn jälkeiselle aterialle ja siitä sitten reippain ottein laittamaan junnua nukkumaan. Johan tässä itseäkin alkaa nukkumatti houkuttelemaan....