Pyhäpäivän ratoksi päätin päteä köökissä, toisin sanoen, kokeilla ohjetta jonka netistä kaivelin. Kiitokset kuuluu keskiaikaisen sotapelin liittoutumani pomolle, tai oikeammin tämän vaimolle, joka oli tällä sapuskalla vanginnut miehensä. *kjäh*

Hieman muokkailin ohjetta, mutta vain hieman, korvaten grillatun broilerin eilen paistetuilla broilerin rintaleikkeillä ja tomaatit kirsikkatomaateilla joita sattui jääkaapissa olemaan.

1 grillattu broileri
1 paketti pekonia (170g amerikan pekonia tässä tapauksessa)
4 tomaattia
1 paketti fetaa
3-4 valkosipulinkynttä
2dl kermaa
halutessa juustoraastetta

Revi broileri, älä leikkaa, suuhun sopiviksi paloiksi uunivuokaan. Pilko tomaatit sormenpään kokoisiksi paloiksi, pilko pekoni kuutioiksi ja esipaista pannulla. Kuutioi feta mikäli ei jo ole kuutiomallia. Murskaa valkosipulinkynnet. Sekoittele kaikki aineet keskenään uunivuoassa ja ripottele päälle halutessasi juustoraastetta. Lisää kerma ja vippaa kansi päälle. Anna muhia 200-asteisessa uunissa noin tunti. Tarjoa riisin kanssa.

Muita mausteita ruokaan ei laiteta, ideana on että pekoni, feta ja valkosipuli antaa tarvittavan potkun.