350 g rakettispagetti keitettynä (vettä + lihaliemikuutio, valuta hyvin kun kypsää)

400 g jauhelihaa
200 g sipulikuutiot

500 g tomaattimurska
500 g paseerattu tomaatti
ripaus sokeria
2 lihaliemikuutiota
1 rkl soijaa
1-2 tl oreganoa
1-2 tl basilikaa
1-2 tl timjamia
valkosipulijauhetta
2 mm mustapippuria jauhettuna
ripaus valkopippuria jauhettuna
0,5 tl suolaa

Keitä spagetti erikseen lihaliemellä maustetussa vedessä. Paista jauheliha ja sipulikuutiot padassa, nakkaa sekaan tomaattimurska ja paseerattu tomaatti sekä mausteet. Lisää valutettu spagetti ja sekoittele, anna hautua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Mausteita voi lisäillä oman maun mukaan ja toki italianpataan voi lisätä haluamiaan kasviksia tai herneitä. Tällä ohjeella sapuska oli juuri sopivasti maustettua allekirjoittaneen ja tenavien makuun, ukkoparka joutui lisäämään mausteita omaan annokseensa kun on tottunut himppasen maustetumpaan.