Olen valvonut, kuten huomaatte, ja valvoneena en koskaan ole kovin herttaista seuraa. Ja tänään vielä vähemmän. Olen lukenut idioottimaisia näkemyksiä siitä, miksi näin kävi. Miksi ihan oikeasti Nokia on kusessa ja paskat housussa. Aika yleinen mielipide jopa ALn mielipidepalstalla tuntuu olevan se, että syy on kommunismissa. HEI haloo! Irkku ei ole kommari. Irkku ei itseasiassa tiedä, mikä irkku on. Irkku on vain ihminen jos sopii, irkulla ei ole poliittista kantaa yhtään mihinkään.

Sen sijaan irkulla on kanta tähän vesikatastrofiin. Ja se on seuraava. Olemme ihmisiä. Jokainen täällä. Puoluekirjaan saati ihonväriin katsomatta. Meillä on kaikilla oikeus olla ihmisiä. Kaupunginjohtaja, siitäkin huolimatta että mokasi täysin tiedotuksen, on ihminen ja lyön vaikka pääni pölkylle ettei tuokaan tätä tilannut tänne. Vesilaitoksen johtaja on ihminen, siitäkin huolimatta että jopa irkku joka ei mielellään tunne lynkkayshalua, olisi valmis lynkkaamaan tai ehkä oikeammin lähettämään kyseisen herran Siperiaan.

Virheitä sattuu, mutta tämäkin alkuperäinen virhe ja sen seuraukset olisi ollut mahdollista minimoida kunnon tiedotuksella. Nyt tilanne on se, että vain hyvä onni voi enää pelastaa suuren osan nokialaisista sairastumiselta. Aivan sairaan upeaa tilanteessa on se, että tänä iltana on SPRn auto alkanut kiertää kaupunkia, jakaen vettä ja käsidesiä ihmisille. KYSYMÄTTÄ PUOLUEKIRJAA. Huomaatteko kuinka kettuuntunut olen tästä kommarikeskustelusta...

Eli Nokialla ei mitään uutta. Puolet kaupungin asukkaista on tietojen mukaan sairastunut, norovirus elää sitkeästi vesijohtoverkostossa viikkotolkulla, mutta nämä kaikki tiedot on siis tämän päivän tietoja. Elän toivossa, että epidemia alkaa taittua ja ennenkaikkea joku viranomaistaho toteaa kloorin tappavan noroviruksen. Jos näin ei ole, niin me olemme paljon muutakin kuin kusessa ja paskat housusssa. Luultavasti olemme lisäksi kusi sukassa ja pidämme enää paskan väliä mitä tapahtuu. Sillä kaikilla meillä on yhteinen SE juttu. Me haluamme selvitä tästä. Me haluamme selvitä niin että lapsemme kärsivät tästä niin vähän kuin mahdollista.

ME HALUAMME TURVALLISEN ELÄMÄMME TAKAISIN.