Kiirus nääs. Lauantai otettiin "suht rennosti", toisin sanoen ukko vahasi auton ja leikkasi nurmikon, minä puolestani pyykkäilin, hain matkalaukut naapurista ja öljysin pihakalusteet. Eilinen olikin sitten totaalinen lepopäivä, minä nukuin puolet päivästä sohvalla. Ei hajuakaan mistä nainen sai niin järjettömän pääkivun, se mokoma ei ottanut lähteäkseen edes särkylääkkeillä. Ehkä se lauantainen pihalla pyöriminen yhdistettynä niskan takaa kiinnitettyihin liiveihin oli lopullinen niitti?

Tälle päivälle onkin sitten luvassa homma jos toinenkin. Junnun rillit pitää taas mennä väännättämään, olisiko sittenkin niin että halvat pokat ei kestä mitään? Ei poika nyt ole mielestäni mitenkään muuttanut riekkumistapojaankaan uusien lasien myötä, samanlaista menoa ja meininkiä se oli vanhojen rillejen kanssa. Samalla kertaa pitänee käydä työkkärissä ja vakuutusyhtiössä tekemässä matkavakuutus. Voi plääh.

Ukko puolestaan säntää pankkiin nostamaan rahaa ja samalla tämä vaihtaa osan Unkarin valuutaksi. Tässä kohtaa tosin naisen mieleen tuli sekin tosiasia että Unkarin rahaa ei välttämättä ole saatavilla täällä pikkukaupungissa joten saapa nähdä tuleeko vielä mansen reissu eteen. Hmmm... Ajatuksena on myös Prepaid-liittymän nouto, teinille kun on pakko soittaa kerran kaksi matkan aikana.

Pitänee myös tutkia että meillä on kaikki tarvittavat asiapaperit tulostettuina ja jos ei ole niin sitten pitää laittaa tulostin laulamaan. Värit siitä alkaa tosin olla lopussa joten ehkä tässä joutuu vielä noutamaan väriäkin. Tälle päivälle rukkaan myös jonkin verran pakkailua, viihdykettä pienemmille lienee tarpeen ottaa mukaan eikä muutama kirja itsellekään olisi pahitteeksi. Eli joopa joo, tänään ei istuskella toimettomana.

Koska lista kehkeytyi hetkessä näin komeaksi niin luulenpa että siirryn ihan suosilla täyttämään pyykkikonetta. Kaikki loput likaiset vaatteet kun on syytä pestä pois ennen lähtöä. Näihin sanoihin, se on moro ja viettäkää kivakivamaanantai!