Tuli tuossa mieleen, että nyt on luultavasti, kenties, mahdollisesti, palattu ainakin puolittain arkeen. Päivät alkavat saamaan rytmiä itseensä, enää äiti ei ole aivan kuutamolla ja palikat sekaisin jatkuvasti. No joo, myönnettäköön, että aamuisin, etenkin prinsessan kahdeksan aamuina, palikat menevät hetkittäin sekaisin, kas kun tuo tankkausihme syö aamuisin paitsi silloin kukonlaulun aikaan, niin myös kokolailla siinä seitsemän-kahdeksan kanttiin.

Lieviä vaikeuksia tuottaa samaan aikaan syötellä Spedeä ja kyhätä aamiaista prinsessalle samalla kun koettaa sovitella tämän hiuksiin hiusnauhoja ja komentaa vetämään vaatetta niskaan. Tilannetta ei millään tavalla helpota se, että prinsessa on aamukärtty. Kiukkuinen, kärttyinen ja kitisevä versio prinsessoista. Ja annapa olla, jos et ole itse saanut rauhassa juoda edes sitä aamukahvia, jonka juonti tosin tapahtuu kahdessa osassa tätä nykyä, eli imetyskahvit ja Speden hiljennyttyä uudestaan unille, blogikahvit. Niinä aamuina kun kahvikuvio on sekaisin, ei jaksaisi kuunnella yhtään turhaa kärttyilyä. Ei tippaakaan.

Muilta osin päivisin ei ole hankaluuksia oikeastaan ollutkaan, tosin siinä on suurena apuna ollut kotona oleileva mies. Vähitellen tämä on lähtenyt sujumaan jo ilman miehenkin apua, eli hyvällä mallilla ollaan. Päätin jopa yllättää rakkaan perheeni olemalla äiti äiti ja keittelin lihasopan ja pyöräytin peltileipää uuniin kyytipojaksi. Ja kaikki tämä sillä aikaa kun mies leikkasi pensasaitaa ulkona, eli voisi kuvitella että ensi viikolla kun mies palaa työhön, minä kykenen tuosta vaan jo pyörittämään pääsääntöisesti kotihommat.

Tosin olen nyt päätynyt siihen, että jos tulee niitä päiviä ettei yksinkertaisesti jaksa tai ehdi jotain, niin olkoon, maailma ei siihen kaadu jos joku paikka hieman retkottaa tai jokin homma lykkääntyy, ensimmäisellä sijalla tulee nyt lasten ja vauvan kuviot, kotihommat saavat jäädä on-hold jos niikseen on. Ja niin, tuo mies... Sitä tietysti paijaan sen minkä ehdin ja joudan, ihan vain ilahduttaakseni sekä itseäni että tuota...

Ja nyt, Spede kutsuu eli moro!