Kirjoitin jo aiemmin tänään tästä. Painoin tallenna ja julkaise. Tulos, teksti katosi, samoin irkku sisäänkirjaantuneesta tilasta. Pitänee koettaa vielä kerran.

Neuvolatäti soitti. Latoi pitkän listan siitä mitä saa ja ei saa tehdä. Siis niin kauan kun on vuotoa. Seksiä, ei. Mattojen tamppausta, ei. Nostelua, ei. Mitään mikä aiheuttaa painetta alamahan alueelle, ei. Ja eikö lääkäri kirjoittanut sairaslomaa? No ei... Ja eipä se mitään hyödyttäisikään, ei se onko tuossa 1-3 hoitolasta omien viiden lisäksi enää juuri vaikuta elämän hektisyyteen tai töiden määrään... Mattojen pudistelukielto sai lähinnä minut hymistelemään, eipä meillä onneksi niitä mattoja tätä nykyä edes lattiassa ole, ja valitettavasti, matot on harvemmin pudisteltu meillä.

Lapsivesipunktioon laittaa lähetteen, vai haluaisinko sittenkin siihen istukkamikäliehen? Ööö, tota noin. Jos sitten siihen punktioon. Katsotaan että kaikki mikä siinä nähtävissä on varmasti ok. Hän on ensi viikon lomalla joten sillä soitti nyt. Ensi viikolla on siis sijainen kun menen siihen sydänäänten kuunteluun. Kiitos. Sopii. Passaa ja onneksi alkuviikko lomaa muutenkin, hyvä hyvä. Päästän siis teinin keittiöön riehumaan, se kun pitää siitä hommasta.

Tänään kerrottiin lapsillekin. Teinityttö onnesta soikeana, poika 12v ei uskonut. Ei vaikka kuinka katseli ultrassa otettua kuvaa. Väitti kiven kovaa että kyseessä jonkun muun vauva. Ukko joutui sille soittamaan töistä ennenkuin uskoi. Hauskaa!