Ai kauhea niin! No ei, ei se vielä mennyt, paitsi tältä päivältä. Ja tämä blogihan ei näemmä vaikene edes jouluna. Olemme siis syöneet. Juoneet. Nai... eiku ei sitä ollakaan, mutta raoteltu on, paketteja siis. Talo on hiljainen kuin huopatossutehdas, prinsessa ja junnu leikkii uusilla ihku-pihku-just-tätä-mä-toivoin leluilla yläkerrassa ja Spede nukkuu. Ukko maata röhnöttää maha täynnä ja pää tyhjänä sohvalla tuijottaen prinsessan lahjaksi saamaa Shrek3-leffaa.

Rompetta tuli taas joka lähtöön tenaville, ykköseksi äiti tosin nostaa Speden jumppalelun, siis sen sellaisen häkkyrän jonka alla voi vauva maata ja huitoa peiliä, helistimiä ja silleen, sekä junnun saaman automaton. Myös prinsessan TÄÄONJUSTTÄÄIHANA-tamagotchi ilahdutti äitiä, se kun ei pidä kovaa ääntä. Mutta voi ja oi, missä on PISSAPOSSU? Siis täh? Junnu istui melkein vedet silmissä lahjat avattuaan kun yksikään paketti EI kätkenyt sisäänsä pissapossun taloa. Siis PipsaPossun. Junnu vaan sanoo sen pissapossuksi ja äireestä se on joka kerta yhtä koomista. Pissapossua ei siis tullut, eikä tule huomennakaan kun meillä vietetään joulua numero kaksi.

Aika rankkaa hommaa kuulkaa, juhlia joulua kahteen kertaan. Tosin tämä on se rauhallisempi joulu, huomenna on sitten se umpihullu joulu. Isommat palaa isältään ja sehän tietää sitä, että syödään, juodaan, nai... eiku siis saunotaan ja lahjoja avaamassa on kaksi hullua hihkujaa, junnu kun tuppaa sotkeentumaan sukkiinsa siinä touhussa ihan yhtä pahasti kuin veljensä 13v. Kamalinta on se, kun äiree on ihan varma että jompi kumpi onnistuu saamaan vielä sydärin siinä touhussa, niin järjetöntä hihkumista, pomppimista, poukkoilua ja intoilua se niillä kahdella on. Ja niin, säästimme huomiselle sekä junnulle että prinsessalle yhdet paketit.

Ukko sai lahjaksi siskoltani vartalomaalia ja sudin. Maku suklaa. Ja antaja aina yhtä jauhopäinen kuin ennenkin, eli lahja oli mallia pakaste. Sisko kun oli unohtanut sen autoon yöksi, eikä ollut huomannut että jäätyyhän se siellä. Irkku sai puolestaan huippu-upean Tommy Tabermannin TäyttymysL-maljakon. Ja pullon punkkua. Eli tässä suunnittelin josko sitä punkkua sinne maljakkoon ja hölökyn kölökyn, mutta antaa nyt olla...

Ja nyt kuulkaa se on taas moro! Irkku menee takaisin puuhaamaan tuon Speden hulppean lelun kanssa, vaikka ei se vissiin irkulle ollut tarkoitettu...