Speden paino jatkanut nousulinjaa eli tänä aamuna mittariin pamahti 1840 grammaa. Miehen kanssa tehtiin tietysti taas laskelmia, jos tahti jatkuisi samana niin Speden kotiutumispäivä olisi pyhä. Inhottava vaan kun tietää kuinka sahaamista tuo painoelämäkin tuppaa olemaan noilla pienillä, eli jopa laskuja voi olla vielä edessä.

Ainoa mikä koko hommassa todella ottaa itseä kupoliin tällä hetkellä on maitobaari. Kuinka helppoa se onkaan silloin kun vauva on tuossa ja hoitaa maitobaarin tilaukset, nyt tuntuu että koko keskolan ulkopuolinen elämä pyörii lypsyjen, syömisen, vauva-ajatusten ja lypsykoneen osien keittämisen ympärillä. Aamulla saa ensimmäisenä juosta lypsämään, sitten onkin jo pakko keitellä osat, syödä jotain, kurkkia kelloakin aina välillä että saa ajoitettua lypsyt suunnilleen samalle aikajanalle kuin vauvan ruoka-ajat on. Onneksi maitoa tulee taas reippaasti, ei ainakaan vielä ole joutunut katsomaan yhtään määrää niin että sitä joutuisi lisäämään. Spede ei sitä määrää mikä maitobaarissa on tarjolla saa edes syötyä päivän aikana, ainakaan vielä.

Nyt olen löpinät taas löpissyt tältä erää, lähden pakkaamaan kamoja kasaan ja haukkaan vielä tuon banaanin viilin kyytipojaksi ennenkuin säntään motarille leikkimään hullua rallikuskia... "vink"