Paitsi herätyskellossa myös tisseissä. Akka heräsi kellon soidessa maitobaarissa alkaneeseen vuotoon. Just. Tänään Spede saa kyllä treenata tosissaan maitobaarin kanta-asiakkuutta mikäli vain on virkeä. Vähän turhan monimutkaista mikäli kotiin päästessä äiti juoksee paitsi hakemaan maitopullon, myös lypsämään samalla kertaa. Tarttis vissiin keksiä jotain. Ja pian. Onneksi tänään on aivan ihana hoitaja työvuorossa, pyydän että ratkoo minun kanssani tätä ongelmaa.

Tämä aamu meneekin sitten superhyperkiireisissä merkeissä, eli prinsessalla on korvalääkäri 8.20. Toisin sanoen, ryntäämme sinne, sieltä vien lapsen kouluun, ryntään lypsylle ja pesemään lypsykoneen osat, ryntään hakemaan kaupalta evästä sairaalaan, ryntään viemään junnun hoitoon ja sitten koetan näyttää rauhalliselta liikkujalta kaahatessani motaria kohti TAYSia. Kuulostaako lupaavalta tavalta viettää aamua?

Mies kysyi eilen koska ja mistä sen patjan vaavin sänkyyn aion hankkia, vai hakisiko hän sen. Kai sekin alkoi jo miettimään sitä kotiutumista kun Spede niin eilen riehaantui syömiseen. Ja hyvä merkkihän se onkin. Etenkin kun poika on alkanut heräämään nälkäänsä. Tiedä vaikka arviomme sunnuntaista vielä aikaistuisi. Ja niin, olihan niitä merkkejä ilmassa eilen, lääkärikin alkanut varautua siihen että Spede ei siellä enää kauaa ole. Kävivät siis tekemässä eilen aivoultran pojalle, ja se kuuluu viimeisten päivien hommiin näillä lapsilla joilla ei ole mitään kunnolla vialla keskolassa.

BTW, aivot löytyi, se onko niissä sitten mitään kunnon toimintaa isonakaan on tietysti toinen asia. Ainakin noiden isompien kohdalla tuntuu toisinaan siltä, että täyttä toimintaa ei ole. Nyt pitäisi vähin erin aloittaa herättelyrituaalit eli kierros huoneesta toiseen tyyliin "nyt on aamu". Luultavimmin kierros sujuu muuten ihan mukavasti, mutta prinsessa saa naksut, kiukkukohtaukset ja rutinafiilarit. Kahdeksan aamut on sille kamalia, vaikka sen sitten laittaisi kuinka aikaisin nukkumaan. Yhdeksän joka on vakiaika, tuntuu olevan liian myöhään, mutta aikaisemminkaan ei voi laittaa koska junnu menee maate kasilta. Ja tunnetustihan siellä ei nukuta, jos molemmat makaa sängyissään hereillä yhtä aikaa.

Jatkan tätäkin pohdintoa samalla kun kierrän kämppää. Eli nyt. Moro!