Katkarapupastasta kimmokkeen saaneena päätin säveltää vielä tonnikalaversionkin, vielä hieman muutoksia tehden tosin.
oliiviöljyä
2 tomaattia
100 g sipulikuutioita
1 mm chilijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1 mm mustapippuria
1/2 tl suolaa
2 prk tonnikalapaloja vedessä (purista neste pois)
1 dl kermaa
1 tl basilikaa
50 g koskenlaskijaa
Kuumenna oliiviöljy ja lisää siihen hautumaan tomaatit, sipulit, chilijauhe ja valkosipulijauhe. Kun tomaatit on pehmenneet lisää pippuri ja suola sekä tonnikalapalat, kerma, basilika ja koskenlaskija kuutioina. Anna hautua hetki kannen alla miedolla lämmöllä kunnes juusto on sulanut.
edit. Suosittelen seuraavia lieviä muutoksia ohjeeseen: enemmän tomaattia, ainakin 1-2 lisää ja ei koskenlaskijaa. Myös kermaa voi hieman lisätä. Ja kannattaa lisätä tonnikala ihan viimeisenä, niin että tuo ehtii vain kuumeta joukossa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.