Siis piti jo äsken kertoa siitä kitarisojen hyvästelykeikastakin, mutta kun se muisti... Niin siis, ukkohan se prinsessan kanssa siellä oli, ajat oli pahasti myöhässä eli neiti pääsi leikkuriin puolilta päivin kun aika olisi ollut kympiltä. Välikö tuon sitten toisaalta, pienemmän lapsen kanssa olisikin saattanut olla helisemässä jos odotusaika olisi noin kamalan pitkä.

Operaatio oli jättimenestys, ja lällällää, kuka tästä poistosta on vääntänyt useamman vuoden oman lääkärin kanssa? Niih? Kuka? Kysyn minä vaan. Ja kenelle lääkäri on koko ajan sanonut, että siihen ei ole mitään aihetta, ja ei se nyt siksi ole tukkoinen tai yski tai köhi tai yhtään mitään. Ja että hän ei näe sitä tarpeellisena, ei sellaisia lähdetä tekemään jos ei lapsi ole selvästi angiina- tai korvatulehduskierteinen vain sen takia että äiree ja isä on tasan vakuuttuneita siitä, että risat kiusaa.

Niin kuulkaa. Pitäisi vissiin olla itse lääkäri, että saisi lapselleen sen hoidon minkä tietää tämän tarvitsevan. Niin kuulkaa niin! Kas kun lääkäri joka lapsen leikkasi, oli tullut heti toimenpiteen jälkeen miehen juttusille ja tuumannut tälle, että olisi syytä ollut poistaa risat jo aiemmin. Sen verran märkäiset kuulemma olivat mokomat ja varmasti ovat olleet syynä lapsen köhinään, tukkoisuuteen ja yskään. Märkää oli ollut jopa siinä määrin, että kun risat oli pilkkastu poikki niin samantien oli suorastaan vuotanut mätää sieltä sisältä. Että haitannut on kuulemma, sen verran reippaasti tiputellut sitä märkää kurkkuun neidille, että varmasti on koko ajan tuntunut tarpeelliselta selvitellä kurkkuaan.

Että niin. Ja sen leikkauslausunnon vien tasan tarkkaan mukanani seuraavan kerran omalääkärille. Ja niille parille muullekin oikein erikoislääkärille jotka ovat myös olleet omalääkärin linjalla. Hiittinen. Ai niin, se tärkein, prinsessa voi hyvin. Särkylääkkeitä menee kolmesti päivässä ainakin vielä tänään, huomenna katsellaan tilannetta paremmin, ei vaikuta siltä että mitenkään kurkkuun koskisi mutta tottahan tuo osaa tilanteen käyttää hyväksi eli jäätelöä on mennyt vaatimattomasti kolme litraa yksin neidin kitaan vuorokauden aikana, ja edes jogurttia ei pystynyt syömään kun koskee niin kovin. Hassua että vaalea leipä josta kuori oli poistettu ei tehnyt edes sen kuudennen siivun kohdalla kipeää...

Juu. Se on moro. Muistakaa laittaa lisämuistia postiin.