Ette ikinä arvaakaan, mikä on irkun mielessä tällä hetkellä? Tai oli jo eilen illalla jos rehellisiä ollaan. HIM. Eikö ole kauniit kolme kirjainta? Tämä ei välttämättä tule kaikille yllätyksenä, että viiden lapsen äiti, kuudetta odottava sellainen, on täysin HIM-vinksahtanut. Jopa siinä määrin, että mies saattaa kyllä kommentoida jos irkku ostaa jonkin turhakkeen, mutta mikäli se turhake sattuu olemaan esimerkiksi Suosikki jossa on juttua HIMistä, tai aina pahempaa, netin kautta tilattu HIMin japanilaisversio jostain sinkusta, mies tajuaa olla hiljaa.

Irkullahan on kaikki HIMin levyt. Samoin kuin HIMiä koskeva kirja. Kuin myös ainoalta HIMin keikalta, johon irkku on päässyt, ostettu HIM-paita. Jota irkku ei raaski tätä nykyä enää pahemmin käyttää koska pelkää sen vähintäänkin repeävän rankan käytön jäljilta. Tietysti irkulla on myös nettipainos HIMin levystä Dark Light. Metalliboksi siis. No tottakai. Irkku joutuu siis häpeäkseen tunnustamaan, että hänessä on teinipuoli vielä olemassa.

Ja miksikö HIM on nyt sitten ollut ajatuksissa eilisestä asti? Mies sanoi saunassa ISn lööpissä lukeneen että Ville Valo on masentunut. Irkku hätääntyi. Ja pesi ripeästi itsensä, säntäsi koneelle ja hilpaisi ISn sivuille. Ja kyllä, totta tuo oli. Niin masentavaa ja ikävää kuin se onkin, irkku koki silti suuren mielihyväaallon juttua lukiessaan. HIMin uusi levy ilmestyy syyskuun 17. päivä! Hurraa!!!

Nyt sitten onkin vaikea päättää mitä tässä toivoisi. Toivoisiko, että vauva tulisi viikko kaksi etuajassa, jotta saan oman elämäni kunnolla takaisin edes himpun nopeammin. Vai toivoako sittenkin, että vauva syntyy vasta laskettuna aikana, jolloin saisin HIMin uuden levyn mukaani synnytykseen. Vaikeita asioita, en ihmettele, että niin moni vaikeita päätöksiä tekevä ihminen näyttää niiiiiiiiiin kärsivältä kuin tekee.