Liha on luja mutta mieli heikko, vai miten sitä sanotaan. Jos joskus kieltäydytte paljon aikaa nielevästä hommasta ihan vain kokemuksen perusteella, oli se sitten mikä hyvänsä aina mattojen pesusta jonkun idioottimaisen nettipelin vaativiin tehtäviin saakka, niin MUISTAKAA purra kieleenne ja vaikka vielä varoiksi potkaista itseänne takalistoon sillä hetkellä kun huomaatte sen homman hoitaakseen ottaneen olevan purjeissa ja apua vailla.

Tuolloin ei sanota että "no voin mä pikkusen autella" tai "jos mä nyt hetken". Ehei! Omaan nilkkaanhan se kolahtaa ja kirpakasti sittenkin. Johan tässä joka-aamuinen ensimmäisen kahvikupposen ryydittämä blogiturinakin myöhästyy niin että kahvia on ehtinyt kulua jo useampi kupponen koska SE-JOKA-HOITAA onkin jättänyt puolet hoitamisista hoitamatta. Revi siitä sitten huumoria jos kykenet prkl!

Muistaa pitää myös se, että omat suunnitelmat harvoin osuu yhteen jääräpäisen apen kanssa silloin kun appi on ottanut sen härkäpään käyttöön. Niinpä! Juuri kun irkku oli apen kanssa setvimässä ne paperit ja puhe oli, että lauantaisten isomummun hautajaisten jälkeen tyhjentelemme isolla sakilla mummun taloa, siis ISOLLA eli siinä häärää useampi isomummun aikuinen lapsonen meidän lisäksemme, ja kotiudumme sitten illalla niin jaarsumma mitä!

Illalla appi soitteli ukolle ja tuumi, että lauantaina ei kummemmin touhata mutta sunnuntaina sitäkin isommin ja passaisiko millään, että miniä jäisi tenavineen vielä ainakin maanantaihin asti mökille apen kanssa hoitamaan asioita. Ukko veti luonnollisestikin suunnilleen kahvit väärään kurkkuun, omat suunnitelmat kun on tehty aivan toisella kaavalla. Poika 12vkin pitäisi noutaa sunnuntaina aamupäivän aikana leiriltä joten hohhoijakkaa!

Tällä hetkellä tilanne on se, että ukko miettii millä treenillä saisi selkänsä pikana niin kipeäksi että voisi hyvällä omalla tunnolla hakea saikkua perjantaina. Ja tuohan ei ole temppu eikä mikään, selkä kun todellakin on huonossa hapessa rangan osalta ja tuntuukin suorastaan hölmöltä että mitä paremmin ukko pitää rankaa tukevista lihaksista huolta, sitä pidempiaikaisia on selän lähes lamauttavat särkytilat.

Yksi pikku juttu tuossa selän kipeäksi treenaamisessa tosin on. Millähän ilveellä ukko aikoo mitään pystyä tekemään siellä isomummulla, selkä kun on kipeä ollessaan niin kipeä, että jo pelkkä käveleminen saa ukon irvistelemään. Hmmm, ehkäpä tämä ei ole kuitenkaan minun ongelmani.

Ja vielä yhdestä asiasta on IHAN pakko mussuttaa! Tiedättekö niitä kesiä, jolloin tuntuu, että ne ainoat oikeat vapaat on täytetty niin että ne ei ole vapaita nähnytkään? Tämä on nyt juuri sellainen kesä. Irkkua risoo ja ketuttaa, ukkoa risoo ja ketuttaa. Ukon lomahan alkaa vasta heinä-elokuun vaihteessa eli ainoat todelliset vapaat on viikonloput ja nyt on lähes joka viikonlopulle läntitty jotain pakollista kuvioa.

Kesällä ei saisi olla mitään pakollisia menoja, silloin kesä tuntuisikin kesältä eikä se kuluisi niin nopeasti. Nyt tuntuu että kalenterin päivät suorastaan hyppää pakollisesta toiseen. Ensin oli isomummun hyvästely (muuttui pakolliseksi vapaaehtoisesta), sen perään juhannus (puolipakollinen mökkikeikka), nyt sitten hautajaiset. Parin viikon päästä on pakolliset rippijuhlat. Ja siitä ei menekään kuin tovi niin on pojan 15v rippijuhlat. Tuosta hetki ja koulut alkaa taas.

Ensi kesäksi irkku hommaa itselleen ja tenavilleen jonkun pienen kopperon jostain Jumalan selän takaa, jossa ei ole sen paremmin kuuluvuutta kännyillä kuin postiakaan. Perskuta, johan on kumma jos ei ala loma tuntua lomalta kun ei tarvitse miettiä mitä pukee mihinkin juhlaan päälleen ja kuka pahoittaa mielensä jos et tule tai mene kuten toivotaan.

Päätän tämän äkeän postaukseni tähän ja siirryn ulkorappusille nauttimaan kesälämmöstä! Viettäkää mukava keskiviikko, johan tämäkin viikko on taas kohta takana. Se on moro!

PS. Holly, mene takaisin sinne rantaan ja unohda ne kotityöt. Ja sori se teksti siinä postauksessa, mun koneessa on selvästi joku virus joka leviää sinne tänne...