Speden korvaan. Lääkekuurin nyt en usko vielä vaikuttaneen viime yöhön joka nukuttiin heräilemättä mutta ehkä ne paikallisesti hoitavat antibioottitipat vaikuttaa nopeasti. Aivan taivaallista nukkua ilman heräilyjä koko yö, tosin taivaallisempaa olisi vielä ollut jos olisi nukuttu hieman pidempään. Ei ketään huvita aikuisten oikeasti herätä puoli kuudelta lauantaiaamuna, vai huvittaako?

Toisaalta tietysti omaakin tyhmyyttä. Kuka sitä käskee tuijottaa telkkaria puolille öin? Ei kukaan. Mutta kun. Tuli hyvää ohjelmaa. Kova Laki ja CSI. Okei, okei, uusintahan se oli, mutta minä nyt en muistanut kunnolla kyseistä jaksoa joten pakkohan sitä oli tuijottaa. En ole muuten täysin varma kummasta CSIstä pidän enemmän, tuosta Las Vegas-versiosta vai Miamista. New Yorkia olen alkanut vasta tänä talvena katselemaan, jotenkin se ei miellytä yhtä paljon kuin nuo kaksi muuta. Näyttelijätkö vaivaa, en tiedä, mutta en vain pidä.

Yöllä on satanut lunta. Ei paljon, mutta sen verran että maa on uudestaan valkeana. Höh. Onhan tuo toki kaunista ja pian se sulaa pois kun aurinko alkaa lämmittää, mutta ei olisi silti tarvinnut. Kaikki maailman hiekka kantautuu taas sisälle kengänpohjissa. Imurointi on muutenkin ollut kovassa kurssissa siitä asti kun pihasta lähti lumet sulamaan, kaksi kertaa päivässä on liian vähän alakerrassa.

Pojalla 12v on yökaveri kylässä, ihmeen hiljaa nuoret herrat osasi olla vaikka jäivätkin hereille meidän mennessämme sänkyyn yhdentoista aikaan. Parivaljakolla oli varattuna chipsejä, dippiä, limsaa ja mitä lie muita herkkuja kolmen kauhuleffan kyytipojaksi. Itseäni hirvitti, ei ne herkut mutta ne kauhuleffat. Kunnes muistin että jaa niin, eikös sitä itsekin tullut samaa ikää oltua kun oli ihan pakko päästä katselemaan kauhuleffoja serkkutytön kanssa. Onko se muka joku kehitysvaihe?

Jahas, josko sitä tässä aloittaisi päivän hommat kun aamukahvitkin on juotuna. Jos vaikka virkistyisi. Tänään on kyllä aivan PAKKO saada nukuttua päivällä, minulle jatkuvat liian vähät unet aiheuttaa aina merkillisen jomotuksen päähän. Pää ei ole kipeä kipeä mutta se on silti kipeä, tiedättekö? Ja nyt, viettäkää mukava lauantain, irkku siirtyy tyhjentämään tiskikonetta. Se on moro!