Tautirintamalta kuuluu kummia! Irkku olla iskus kyl, tai ainakin siltä vaikuttaisi, kuume kadonnut, yskä tosin piipahtelee edelleen ja mistä hiittisistä se nyt sitten julmetun nuhan tähän lykkäsi? Myös Spede vaikuttaa olevan iskussa, kunnossa ja terves miäs. Poika 13v vietti eilen ensimmäistä kuumeetonta päivää ja tahti näyttää jatkuvan samana näin aamun perusteella. Että JIIHAA ja HURRAA!!!!

Sen sijaan junnu on erittäin kipeä. Teini-polo on kipeä. Poika 11v oli liki 38 kuumeessa kun illalla kotiutui diskosta tyttöjä vokottelemasta. Ja kaiken tämän päälle, irkku totesi aamulla nukkuvansa lämmityslaitteen vieressä. Ukko vaikuttaa enemmän kekäleeltä kuin kekäle itse. Eläväinen tilanne siis, tautimarkkinoilla, sanoisin mä. Ainoa joka taudilta on vielä jotenkin välttynyt on prinsessa 7v. Ja tuskin tämäkään kuivin jaloin ja tautivapaana tästä selviää, sen verran tehokas virus on ollut.

Speden kohdalla herättää tosin kysymyksiä taudista se tosiseikka, että irkku aloitti pojalla antibiootit keskiviikkoiltana. Ja kuten sanottua, poika oli jo huomattavasti paremmassa kunnossa eilen aamulla. Osuiko virus siis tähän vain lyhytkestoisempana versiona, ja bakteerihäätö sai viruksenkin säikkymään itsensä toiseen maakuntaan??? Mielenkiintoista, eikö? *kjäh*

Ja nyt kuulkaa, koska rakkaat perheenjäseneni ovat päättäneet joukoin sairastua, irkun on suorastaan pakko joutaa sinne tänne ja tuonne. Ja ennenkaikkea tuonne, siis Speden aamuvaipan ja lääkkeiden kimppuun. Joten se on morienttes, soromnoo ja terspa! Pitäkäätten tautivapaa viikonloppu!