Ja kiireetöntäkin vielä. Ihanaa. En muista ihan hetkeen nukkuneeni yhtä hyvin, kuudelta katselin kyllä kelloa mutta hei, se oli vasta kuudelta, ja puoli kahdeksaan sain sitten vielä nukuttua. Nyt on kroppa levännyt mutta jotenkin väsyttää silti. Oho...

Tajusin tylyn totuuden eilen kun katsoin vaatekaappiini. Tarkoituksena oli vaihtaa shortsit tai mekko päälle ennen nurmikonleikkuuseen lähtöä mutta kuinkas kävikään. Eihän siellä ollut shortseja saati pahemmin edes toppeja jotka tällä hetkellä päälleni mahtuisi. Kaksi toppia on ollut nyt vuorokäytössä mutta niitä shortseja, niitä ei olisi saanut kehitettyä edes farkuista leikkaamalla, kas kun kaikki ei-odottajan kokoa.

Jotenkin sisuunnuin ja sain itsestäni aikaiseksi, painelin kaupoille ja johan mukaan tarttuikin tavaraa. Tai siis vaatetta. Kaksi trikoomekkoa, kumpainenkin spadettiolkaimilla ja lyhyttä linjaa, yhdet trikooshortsit vai olisiko nuo ennemmin sellaiset polven alle pitkät, alla pidettäviksi ja parit rintsikat. Sekä useammat silikoniolkaimet. Jotka ovat muuten ärsyttäviä kuumalla ilmalla jos niitä aikoo siirtää parempaan asentoon tai riisua päältään.

Koska olo muuttui jo pelkästään ostosten voimalla kesäistäkin kesäisemmäksi, päädyin vielä ostamaan sheivailuvempaimeen uusia teriä ja Veetin ajelugeeliä. Sekä tietysti jalkavoidetta. Mekko päällä hyppelehtinyt kauppareissun jälkeen, on niin kevyt olo, jalat on sheivattu ja rasvattu ja hiuksiinkin lykätty uusi hiuspantahärveli, siis sellainen kankainen joka myös tarttui matkaan. Olen kesäheinä... (lue, koiranputki)

Illalla lämmitin saunan, saunaseuraa en saanut vaikka niin olin kuvitellut, teini lähti poikaystävänsä kanssa rannalle. Eipä se erityisemmin kyllä haitannut, siellä lauteilla istuessa tajusin, että siitä kerrasta kun olen viimeksi yksin saunonut, on vierähtänyt jo varmasti likemmäs vuosi ellei enemmänkin.

Saunanraikkaana käperryinkin sitten mukavaan asentoon sohvalle aina hetkittäin ja katselin loistavaa subbarin lauantai-iltatarjontaa eli Muodon Vuoksi ja CSI Miamin. Hetkittäin lähinnä siksi, että soltut keskiaikaisissa kylissäkin vaativat ajoittain kenraalilta hyökkäysohjeita ja taas tein sen, varastin rikkailta ja annoin köyhille, siis itselleni.

Nyt otan kapulan kauniiseen käteeni ja alan pelmaamaan kanavatarjontaa läpi, jos vaikka jostain löytyisi aamu-uutiset.