Siis onhan se niin, että mikään ei ole yhtä nolo kuin kolmevitonen akka joka on AINA ollut kykenevä hoitamaan itse asiansa ja pitänyt visusti huolen siitä, ettei laskuja saati muita virallisia juttuja ole jäänyt roikkumaan ja sitten sille käy ISO kämmi. Siis sellainen luokkaa verottaja. Tiedättekö? Sellainen nolo-nolo-nolo-minä.

Kävipä tässä siis niin, että sain reilu kaksi viikkoa sitten verotoimistosta kirjeen. Jossa luki suunnilleen tyyliin, "olette ilmoittanut kuuluvanne ennakkoperintärekisteriin ja emme ole saaneet veroilmoitustanne". Minä siinä sitten miettimään, että mitä hiittistä se täti siellä verotoimistossa sekoilee, muistan ihan selvästi kun kävin viemässä omin pikku kätösin veroilmoituksen ja pyysin toista vielä tarkistamaan että kaikki tiedot mitä piti, on merkittynä paperiin. Ja luonnollisestikin kirjeessä luki vielä että kyseinen täti-ihminen on lomalla koko seuraavan viikon, eli en päässyt edes samantien esittämään mietteitäni.

Viime viikko meni siis osin ihmetellessä verotätsän touhua kunnes tuli perjantai. Ja valtava ahaa-elämys kesken pyykkäilyn. Irkku muistaa kyllä oikein muuten mutta vuosi on ihan väärä... Nolo nolo nolo, akka muistelee reilun vuoden takaista veroilmoituksen jättöä. Siis haloo pahvi!!! Onneksi se tätsä oli lomalla. Enkä päässyt siis kysymään tältä että "mitä sä sekoilet". Justaansa. Kuinkahan monen muun asian yli olen mahtanut loikata kevään aikana?

Kävin siis eilen verotoimistossa. Soitettuani kyseiselle tätsälle maanantaina. Ja nolona todettuani puhelimessa tälle, että olen sekopää. Ja muistin muuten oikein mutta vuosi meni persiilleen. Oli siinä kuulkaa täti-ihmiselläkin naurussa pitäminen. Verokarhuksi en tuota pysty millään kutsumaan, sen verran hauska tyyppi oli tuokin. Tai sitten tuolla oli vaan pirun hauskaa irkun sekoilulle naureskellessaan.

Olen siis vuoden-nolo-persoona. Kauhulla odotan koska seuraava "mitä ET tehnyt viime keväänä"-posti tulee.