Sekopäisyys odottaa nurkan takana, miten tätä vuotoa nyt kuvaisi. Koetetaan. Eli vuototyyppejä menkkojen alkuvuoto, keskivuoto, loppupään vuoto ja tiputtelu. Viime torstain ja perjantain välisenä yönähän oli keskivuotoa, joka muuttui sitten tiputteluvuodoksi. Nyt tiputteluvuoto on taas runsastunut, tällä kertaa ei keskivuodoksi eikä alkuvuodoksi, ehkä sopiva olisi loppuvuoto.

Eli vuotaa enemmän kuin tiputteluvuodossa mutta edelleen pärjää pikkuhousunsuojalla. Kertoisiko tämä? Neuvolaan en aio soittaa tällä kertaa, kuvaisiko sekin jotain, eli vuoto ei ole kuitenkaan niin vuotoa vuotoa. Mutta enemmän siis. Sikäli menee järki, että olisi kiva kun ei vuotaisi ollenkaan. Ja tällä kertaa, toisin kuin kahdella edellisellä, omassa päässä ainoa keksimäni syy runsaantumiseen on koominen.

Edellisillä kerroillahan sen laukaisi ensin selvästi pahemmanluokan stressi- hermoromahduskohtaus ja toisella lääkärin tekemä sisätutkimus. Tällä kertaa ainoa minkä keksin aamulla kun nousin ja vessassa käydessä tilanteen totesin oli tämä: "irkulla hyrräs yöllä hormonit". Mitään ei siis tapahtunut, edes mies ei kuullut hyrräävistä hormoneista, mutta voi että kun minun olisi tehnyt mieli.

Ei ihan käy syyksi... *heh*