Onnekseni pääsin mukaan Buzzadorin Vanish-kampanjaan ja kuulkaapa nyt. Luulenpa että Vanish tulee jäämään jatkossa vakituotteisiini sillä totta tosiaan, ihan kaikki maailman pinttyneimmät tahrat sillä ei lähteneet (tyyliin ukon valkoisessa verkkatakissa 5 vuotta notkunut cola-tahra) mutta sen sijaan liki kaikkiin muihin se toimi puhumattakaan vaikutuksesta jonka se teki kun käytin sitä kaikkien pesujen yhteydessä.

Herranen aika, onko silmissäni vikaa vai mikä on mutta toteanpa nyt että kaikkien värillisten vaatteiden värit näytti moninkertaisesti kirkkaammilta kuin aiemmin. Apua! Ja valkoiset taas. Siis valkoiset on taas valkoisia! Mahtavaa! Tahranpoistosuihkeille minulla ei oikein ollut kohteita vaan niinpä niin, keksinkin yhden illan ratoksi kokeilla tahranpoistosuihketta pahasti tummuneisiin Adidaksen skeittikenkiini. Siis ei, en skeittaa, mutta näillä kengillä on nyt tarvottu neljä vuotta säässä kuin säässä ja paljon joten eiköhän se ikä ja liike ala näkyä...

1318609216_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vasemmalla jo käsittelyyn päässyt kenkä, oikealla käsittelemätön. Ja siis tämä likahan ei ottanut irrotakseen fairyllä, ei mäntysuovalla, ei edes pyykinpesunesteellä.

1318609308_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä samainen kenkäpari takaapäin. Siis uskomatonta! Eikä se ollut edes kummoinen homma, suihkaus kenkään, pikkuhimppanen hankausta rätillä ja dadaa! Todettakoon vielä että tahranpoistoaine ei näköjään vahingoita millään tapaa vanhojakaan skeittikenkiä, niillä kun on puhdistuskierroksen jälkeen ehditty talloa jo monia kymmeniä kilometrejä lisää.

Suosittelen siis ja lämpimästi! Ihan kaikille!!!