Taidan ottaa tälle päivälle taas käyttöön tämän kirjoituksen mittaisen taukosysteemin, eli sitä mukaa kuin saan yhden osion alta pois ja on pakko tulla hetkeksi löysäilemään, repostelen samalla kuinka olen tehnyt milloin minkäkin valtavan keksinnön siivousrintamalla. Hehee! Keittiön ikkuna on pestynä. Siis ihan vaan ohimennen sen pesaisin ulkoa, välistä ja sisältä, ja lumipalloefektiä pukkasi eli nyt on pestynä myös lämpöpatteri seinässä ikkunan alla.

Ja seinä ikkunan ympäriltä. Ja korkean kaapin ovi. Ja tietysti laatikoiden etulaidat samoin kuin roskiskaapin ovi. Vaan paras keksintöni tälle päivälle on ehdottomasti makuuasento pestessä. Juu-u, kannattaa kokeilla, tulee sellainen puolirento fiiliskin, makasin keittiön lattialla kyljelläni jalka kaappia vasten pystyssä ja pesin jalkalistaa ja kaapin sitä inhottavaa etulevyä mikä siellä jalkalistan ja varsinaisen kaapin välialueella majailee.

Kuka sinne aina kaikki liat heittää? Siis sinne valkoiseen alle kymmenen senttiseen, korkeudeltaan siis, kaitaleeseen. Kysynpä vaan? No, nyt sekin on pesty ja tehokkaasti on samalla jalkajumppaa harjoitettu. Ainoa mikä hommassa pisti hieman risomaan oli se, että menin vahingossa makaamaan MPkolmosen päälle ja tietäähän sen kuinka siinä käy. Soitin pirulavita meni kesken rapsuttelun pois päältä. Ja kylkeenkin sattui. Voi voi minua poloa, onneksi soitin ei sentään ahterin alle jäänyt, olisi vielä mennyt atomeiksi koko toosa.

Nyt painelen jatkamaan urakkaa. Muutama kaapinovi olisi vielä keittiössä pesua vailla ja päätyseinäkin kaipaa hellää kosketusta.

Jatkoa I

Keittiön alakaappien ja laatikoiden ovet on hinkattu. Samoin seinät ja ovenpielet. Yläkaappien ovet jääköön toiseen kertaan, samoin katto ja jääkaappi. Siirryn eteiseen. Kai. Tai ainakin johonkin. Moro!

Jatkoa II

Eteisen seinät ja ovenpielet on hinkattu. Samoin kuistin ovi. Jahas. Pitää pitää tauko. Sellainen makuuasentotauko. Jos vaikka sitten sinne vinttiin... Moro! Taas.