Speden korvat. Miten voi lapselta tulla niin paljon vaikkua kun tältä herralta on tullut alusta asti. Tänä aamuna ne osui taas silmään, mutta nyt sitä vaikkua oli kyllä toisen korvan suulla kymmenkertaisesti se mitä normaalisti. Ja niitä kuulkaa puhdistellaan ja usein, siis korvien suita, korvaanhan ei saa työntää mitään kyynärpäätä pienempää, näin mummu aikanaan sanoi. Sen verran reippaasti sitä tavaraa oli, että irkku mietti jo hetken että korvatulehdustako se, puhjennut itsestään yölläkö? Tuskin sentään, kaipa se sattuisi jos korvissa jotain olisi ja ei herraa itseään ole nuo tuntuneet vaivaavan.

Tänä aamuna pojan vaippa olikin "tyhjä". Kakaton siis. Ostin kaverille eilen maitohappobakteereita kun ei tässä toisen "ripulissa" ole päätä ei häntää. Eilen kakka oli niin normaalia kuin vain mahdollista päivällä, iltapäivällä se olikin taas aivan kuraa. Samoin illalla. Illalla annoin maitohappobakteereita, samoin aamulla jos vaikka tasapainottaisi. Tänä aamuna otettiin kokeiluun myös banaaniriisipuuro, sitä kun oletan pojan mahan sietävän hyvin kun kerran kumpikin aineista on jo ruokavaliossa ja hyvin toimii. Nyt näyttäisi siltä, että käy, poika kun sammui aamuvälikuolemilleen ilman kitinöitä ja rutinoita. Josko iltavellistä siirryttäisiin vallan puurolinjalle. Muutenkin täytyy alkaa rukkaamaan pojan syömisiä, joku järki pitää tahtiin ja aineksiin saada. Kukaan syö illalla ennen nukkumaanmenoa lihasapuskaa, vai syökö?

Siivota pitäisi, mutta kun ei kiinnostaisi sitten niin yhtään kyseinen operaatio. Vetkutan ja ketkutan minkä ehdin. Onneksi junnun kummisetä poikkesi kahville, silläkin sai inhottavaa operaatiota siirrettyä muutaman hetken. Pyykkikone pyörittääkin jo pyykkejä, kuka perkule meillä pyykkiä tekee niin että joka päivä saa koneellisen kaksi pyörittää? Kysyn vaan?

Jahas. Eipä tässä tähän väliin ihmeempiä paitsi niin, piti kertoa yksi ISO ärsytys jonka irkku taas tänä aamuna sai silmiinsä. Kuulkaa, mikään ei ole niin tyhmä kuin ennakoiva tekstisyöttö Nokian kännyssä. Miettikää nyt itsekin. Perussana VADELMA=taeeko?, puuro=suurn, vaippa=taissä ja silleen. Miksi kukaan ei kehitä eri käyttäjäryhmille omia ennakointeja? Kotiäidille kun sanat puuro, vaippa ja vadelmakin on ihan peruskauraa! Edes sanaa jauheliha puhelin ei tajua! Perskuta soikoon. Ei tajjuu ei. Puhumattakaan sellaisista erikoissanoista kuin villasukat, tiskaaminen tai lattianpesu joista kännyllä ei ole hajuakaan. Korpeaa!

Ja nyt, menen kuulkaa tästä siivoamään ja latvianse? hommaan. Nih!