Muistutanpa vielä uudemman kerran hopottajista sillä jösses iivari sentäs että jaksan olla moisesta palvelusta innoissani! Selvennänpä tässä samalla sen verran, että toisin kuin Buzzadorilla, kutsuja ei tule ainoastaan sähköpostitse vaan ihan aluksi voit bongata alkaneen kampanjan Hopottajien omilta sivuilta sisäänkirjauduttuasi. Näkyviin tulee ne kampanjat joiden kohderyhmään sovit ja toisinaan kampanjatiedoissa saattaa olla muutama tarkentava kysymyskin.

Eli jes, enää en ole vain ja ainoastaan sähköpostin varassa, minua kun hieman riepaisi kun perjantaina aamupäivällä kurkkasin sähköpostini eikä sinne ollut ilmestynyt mitään uutta ja maanantaiaamuna kuuden kanttiin kun kurkin sähköpostia uudelleen olikin siellä Buzzadorin kampanjakutsu. Sikäli se riepaisi että kutsu oli ilmestynyt sähköpostiin perjantaina iltapäivällä ja kampanjaan ilmoittautumisaika oli päättynyt sunnuntaina klo 24:00. Höh!

Jos siis hopottajat kiinnostaa niin kannattaa käydä kurkkimassa hopottajien sivuja ja toisaalta taas jos innostut liittymään niin muistapa käyttää linkkiä ja kirjata rekisteröitymiskoodi HOP9323 rekisteröitymiskaavakkeeseen. Helppoa kuin heinänteko ja tämä ainakin on ihan intopiukeana moisesta palvelusta sillä sinnehän voi kirjata itsensä sisään koska vaan ja tutkiskella onko itselle sopivia uusia kampanjoita ilmestynyt näkyviin.