Olemme ennenkaikkea PUHTAITA! Ja tämä jos jokin ilahduttaa itse kutakin meistä. Isommat kolme ovat edelleen terveinä isällään, huh ja helpotus! Noroviruksen itämisaika on max 2vrk, eli näinköhän nuo olisi säästynyt, toivon niin. Ja niin se puhtaus. Joku oli soitellut neuvontapuhelimeen, jossa oli todettu että vesijohtovettä EI saa käyttää pyykinpesuun. Mikäli vaatteita on kyseisellä vedellä pessyt sunnuntain jälkeen, ei kyseisiä vaatteita saa käyttää 4-5 vuorokauden aikana.

Ihan kiva, irkulla on tiistaina pestyjä vaatteita. Jotka siis mene uudestaan pesuun. Käyttämättöminä. Ja siis vaatteitahan on pesty tänään. Kaikki Speden vaatteet, ne kun alkoi olla loppu. Meillä muilla vaatteita on vielä riittämiin. Vaatteiden pesun päälle käytiin saunassa. Pestiin huolella sadevedellä ja nyt on superhyper-puhdas olo.  Pahalta tuntuu ajatella kuinka kerrostaloasujat pesulle pääsevät. Ja pahalta kuulosti olla vähemmän-avulias.

Kas kun miehen sisko, siis se, joka on taudin saanut, lähti tänään lastensa kanssa peseytymään exälleen naapurikaupunkiin. Ja soitti hetken kuluttua kysyen pääsenkö mansen kaupungin sivuille. Siellä kun vesi on ruskeaa... Selvitysten jälkeen kävi ilmi, että vesijohto oli mennyt poikki juuri siltä alueelta eli eivät päässeet suihkuun. Todella huonoa säkää. Ja mikä inhottavinta, itse olin juuri lähdössä saunaan. Mieli olisi tehnyt sanoa, että ajakaa tämän kautta kun kotiin menette, sauna on lämpimänä, mutta en todellakaan uskaltanut. En uskaltanut ajatellakaan, että päästäisin sairaita meidän saunaamme, norovirus kun tuntuu olevan sitkeä.

Eli itse olemme puhtaita ja hyvinvoivia, niin ei todellakaan ole suurella osalla kaupunkilaisiamme. Edelleen jatkan suunnilleen rukoilevaa linjaa että terveys säilyy. Ehkä, kenties ja toivottavasti. Ja nyt on kuulkaa taaaaas pakko mennä. Tuonne-> keittämään Speden pullot iltavelliä varten. Se on moro taas!