Älyvapaus intohimomme... Ja silleen. Irkku on intoutunut. Kertakaikkiaan. Ihan mahdottoman reippaissa määrin. Hillunut, touhunnut, riehunut ja muutenkin lahonnut latvastaan. Niin, ne teinin synttärit. Joita ei sen kummemmin vietetä, kun kerran tapanamme on lopettaa varsinaiset juhlallisuudet 10v päiviin. Mutta kun onhan ne nyt kova juttu. Eräänlainen rajapyykki sekin. Joten irkku riehaantui. Jo aamukasin kanttiin. Heitti makaronit kiehumaan ja säntäili päättömän kanan tavoin ympäri keittiöä, jopa sillä tarmolla, että ei ehtinyt edes Spedeä ruokkimaan vaan langetti senkin tehtävän ukkopahan kontolle.

Tulokset on pitkin köökkiä. Ja niitä nautiskellaan sitten omalla väellä parin tunnin päästä kunhan teinikin on kotiutunut. Voipi olla, että jopa niitä tänne laittelen ja kirjailen, voipi tietysti olla niinkin, että menee taas homma sekoiluksi ja kaikki tulee syötyä viimeistä murenaa myöten jo ennen kuin edes tajuan, että kuva ois kiva... No, toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

Sen verran toki voin raottaa salaperäisyyden verhoa köökin osalta, että jääkaapissa on makuja tasaamassa kanamakaronisalaatti. Ohje kopioitiin ensin hellapoliisilta, mutta miten se sitten taas meni säveltelyksi, en tiedä... Tarjoiluna toimii myös pikkupizzat joiden ohje rempaistiin ihan omasta päästä normaalilla pizzaohjeellani, mitä nyt hieman täytteitä sävelsin. Ja niin, siellä jääkaapissa odottaa leikkailua myös Santerin leivokset. Joiden ohje oli joskus muinoin aikoja aikoja sitten pirkka-lehdessä (tämä aikoja aikoja oli silloin kun teini oli suunnilleen vasta oppinut kävelemään). Koska olin autuaasti kuitenkin hukannut ohjeen, mutta muistin suunnilleen sisällön, niin säveltelyä oli tiedossa.

Juuh. Että näin. Ja nyt joudun poistumaan tuonne makkarin puolelle, Spede haisee pahalle, näin prinsessa sieltä huuteli, todettakoon samassa yhteydessä että Spede on edelleen kuumeinen. Rokotusreaktio, kenties, mutta mikäli lämpöä vielä huomenna, ei rokotuksilla ole mitään tekemistä lämpöilyn kanssa, näin totesi terkka kun varmistelin asiaa päivällä.

Siis niin juu, piti mennä, ja menenkin, yksi ihan ehdoton lemppariohjelmakin alkaa näillä näppäimin eli nelosen sarja "Syödään Yhdessä". Se on moro!