Vessa on puunattu. Lattiasta kattoon. Peilikaappi aiheutti niin suunnattomia ällötysreaktioita, että jätin sukeltelut väliin ja siirryin suoraan kuuraukseen. Teini saattaisi tuntea innokkuutta peilikaappia kohtaan, toivottavasti ainakin. Seuraava osio onkin sitten pesuaine/dödö/hiuslakka/rasva ja vaikka mikä kapine loota jonka jälkeen voikin sanoa että siivous on siivottu siltä osin.

Jos vaikka hyppäisi tuohon laahaava-jarru-mobiiliin ja siirtyisi sutjakkaasti Vapaa-Valintaan, sehän on taivas jokaiselle muovikapineita kaipaavalle eli pyykkikori voisi hyvinkin löytyä siitä osoitteesta. Samalla kertaa voisi ostaa teinille huoneeseen kannellisen laatikon jossa voisi säilöä ötököiden purut. Siis niiden karvaisten pienten nappisilmien.

Hieman tämä fysiikka on erimieltä tästä siivousorganisaatiosta, mutta kerranko sitä. Vauva ainakin tuntuu tykkäävän äidin jytäämisestä, siihen malliin kantapäällä pukkii ja sormilla kutittaa. Jalkoihin en viitsi edes katsoa, senhän nyt arvaa katsomattakin että ovat kokoa ei mummovainaa, vaan norsu. Nyt siirryn sulokkaasti sen ihmelootan kimppuun, voinpa sitten hyvillä ja rehellisillä mielin sanoa hoitaneeni työmaan loppuun.