Hyvä yhteenveto eilisestä. Kuuma oli. Hiki tuli. Vaikka ei olisi liikahtanutkaan. Kamala ilma. Ja blondin piuhat on mittaa maratooni, eli nyt kun tässä on kuumuudessa kärvistelty päivätolkulla, kirottu kun poikien huoneen ropellin alla on mukava olla, mutta muualla talossa ei ja jalat alkaa olemaan sitä turboluokkaa että suunnilleen odotan, koska nahka alkaa räsähtelemään halki ja lihanpalat lentämään seinille, pääsee blondi maaliin maratonissa.

Vinkkailin miehelle poikien ropellista, että siirretäänkö olohuoneeseen, tosin itse kumosin miehen aikeen siirtää (hurraa raskaana olevan naisen päätösten pitävyys) perusteella, että eihän pojat yksinkertaisesti pysty enää nukkumaan huoneessaan jos ei yöllä ropelli pyöritä ilmaa. Pari kolme päivää tämän kanssa tuskailtuani se iski. Kuin leka otsaan. Siis heräsin unestani, tajusin jotain joka olisi kenties ollut tosi huippua tajuta jo aiemmin. Meillähän on omassa makkarissa pöytätuuletin. Joka on päivät käyttämättömänä.

Just joo että näin. Ei sitten voinut aiemmin tulla mieleen. Ei vaikka sohvalla makailin hiki valuen? Voi helva, sanon minä. Eilinen iltapäivä sujuikin sitten makailun osalta mukavan vilpoisissa merkeissä sohvalla pöytätuulettimen huristessa vieressä. Että voi nainen olla välillä tyhmä! Tosin eipä mieskään tuota ollut tajunnut. Eli ei senkään piuhat ihan pikamatkaluokkaa ole... Heh!

Illansuussa piipahdettiinkin sitten kummitytön 3v synttäreillä, mies haki tälle rämäpäälle lahjaksi kultaisen ketjun ja enkeliriipuksen, tottahan junnun kanssa ihan yhtä villillä ja pahvipäisellä tyttölapsella pitää suojelusenkeli olla. Junnu oli korureissussa mukana ja kotiutui hopeinen ketju kaulalla, ketjussa oli sitten roikkumassa moottoripyörä. Oli kuulemma ollut ainoa minkä oli huolinut, eli suojeleeko se sitten mopoilta, en tiedä.

Hauskaa oli ollut, kultasepänliikkeessä siis, eivät olleet tahtoneet päästä koko liikkeestä pois kun junnulle oli naismyyjän toimesta esitelty koko liike aina takahuonetta ja kellarikerrosta myöten ja koska junnu on isoimman veljensä kopio hurmaamistaidoissa, myyjä oli ollut sulaa vahaa pojan näpeissä. Pojan koru 10 euroa. Just. Taitaa olla kellarialennus mukana. Muutenkin ukko on nauttinut nyt viime aikoina reissuista junnun kanssa, kas kun poika hurmaa kaikki kaupantädit ja muut asiakkaat ja siinä siivellä isäkin sitten saa kunniaa ja huomiota osakseen. On se hyvä ettei nuo pääse vielä baariin keskenään, hähää!

Ai niin, synttäreillä oli muuten fiksu tarjoilu. Taivaallisen kylmää jäätelökakkua. Jes. Hyvää oli, ja tekipä hyvää päästä kotoa pariksi tunniksi muualle löhöämään. Kaikista parasta antia oli tosin miehen siskon antama jalkahieronta. Mikäs siinä on vieraan olla, lötköttää takapihalla varjossa nurmikolla kun emäntä rasvaa ja hieroo turvonneet koivet. Olisikohan sitä jäätelökakkua vielä tällekin päivälle emännän pakkasessa, tuubiin ainakin taisi jäädä rasvaa...