Tämä on niin testiversio kuin olla voi, laitan myöhemmin kuvaa ja kommenttia mausta eli tietoa siitä oliko kokeiluna kannattava vaiko ei.

442171.jpg

Porsaan ulkofilettä perhosleikkeiksi leikattuna pari kiloa ranskankermamarinadissa

Marinadiin tuli:

1,5 prk ranskankermaa
loraus balsamiviinietikkaa
valkosipulia
valkopippuria ripaus
grillimaustetta ripaus

Voitelin leikkeet marinaadilla kummaltakin puolelta ja annoin maustua n. tunnin jonka jälkeen ripotin päälle kummallekin puolelle korppujauhoja. Sen jälkeen vielä osittain jäiset leikkeet jäivät odottelemaan lopullista sulamista ennen paistoa.

Lisukkeeksi luvassa ranskalaisia perunoita ja babyporkkanoita. Mahdollisesti myös bearnaisekastiketta pussista. Kamalaa jos tämä onkin kamalaa.

Onpa ihanaa kun se ei ollut kamalaa, päinvastoin, kerrassaan herkullista. Nam, suosittelen.