sunnuntai, 11. maaliskuu 2007
Porsaan paneroidut ulkofilepihvit
Porsaan ulkofilettä perhosleikkeiksi leikattuna pari kiloa ranskankermamarinadissa
Marinadiin tuli:
1,5 prk ranskankermaa
loraus balsamiviinietikkaa
valkosipulia
valkopippuria ripaus
grillimaustetta ripaus
Voitelin leikkeet marinaadilla kummaltakin puolelta ja annoin maustua n. tunnin jonka jälkeen ripotin päälle kummallekin puolelle korppujauhoja. Sen jälkeen vielä osittain jäiset leikkeet jäivät odottelemaan lopullista sulamista ennen paistoa.
Lisukkeeksi luvassa ranskalaisia perunoita ja babyporkkanoita. Mahdollisesti myös bearnaisekastiketta pussista. Kamalaa jos tämä onkin kamalaa.
Onpa ihanaa kun se ei ollut kamalaa, päinvastoin, kerrassaan herkullista. Nam, suosittelen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.