Ihan tyytyväiseltä tuo massu vaikutti kun sinne ison kebabannoksen tungin. No okei, hieman se ehkä ihmetteli ja julmetun janon pukkasi mutta mitä sitten. Kebab on taivaan mannaa, ainakin tätä nykyä kun sitä tulee syötyä niin kovin harvoin.

Aamu alkoi kurjissa merkeissä. Tai ei suoraan kurjissa merkeissä, minulla oli vallan mukavaa kun viiden jälkeen alakertaan hölkkäsin heti kun kuulin auton lähtevän pihasta, se aamurauha siis, suon sen miehellekin, ja kahvit keittelin. Kurjuus astui lavalle hetki sitten kun alakertaan kopisi myös junnu. Itku silmässä, puoliunessa "mää en nää enää iskää". Ei paljon lohtua tarjonnut äidin sanat kuinka isä tulee aikaisin kotiin, ja kuinka illalla ehtii sitten isin kanssa olemaan. Kamala kohtalo pienellä, kun ensin koko isin loman kulkevat yhdessä ja sitten tuo mokoma meneekin takaisin töihin.

Onneksi kaakao lohduttaa edes hieman. Ja peitto, sohva, tyyny ja elokuva. Aamuisin kun ei kertakaikkiaan jaksa heti aloittaa sitä hösselihösselitouhua. Josta tulikin mieleen, että tänään olisi pistettävä hösselihösseli. Pojat on lähdössä isälleen, tällä kun alkoi typistetty loma, ja kappas, liekö minulle tarkoitettu tämä exän vihje poikia ajatellen "jotain parempaa sitten päälle tänään kun mennään suoraan yhdelle isin kaverille". Pojat sitä hehkutti kuinka kerrankin iskällä on vissiin tyttöystävä kun sinne naiselle mennään. Itse vannotin poikia että sitten hittolainen käyttäytyvät siellä kunnolla eivätkä tappele ettei se nainen juokse suoraan pakoon.

Tuntuu hullulta ajatella, että meidän erostamme on kohta kymmenen vuotta. Ja kaikki nämä kymmenen vuotta exä on muutamaa hassua muutaman viikon seurustelua lukuunottamatta pysynyt yksin. Teini ja pojat ovat monesti huokailleet kuinka toivoisivat iskän löytävän tyttöystävän itselleen ja samaa olen minäkin monesti toivonut. Ei exä paha ihminen ole, vaikka meillä ei toiminutkaan. Itse poden aina huonoa omaatuntoa kun exän yksinolosta tulee lasten kanssa puhe, eihän sitä voi niiden aikana ääneen sanoa, mutta kyllä minä syytän pitkälle itseäni siitä ettei tuo ole uutta naista katsellut. Poltti näppinsä meissä niin pahasti.

No jopa taas tulee vakavaa tekstiä. Jätetään siis exät rauhaan ja nostetaan peukut pystyyn toivoen että nuo kaksi pököä tosiaan osaa olla säikäyttämättä tätä neitosta jemma piiloon.