Pah, kyllä se kuulkaa on niin, että koskaan ei saisi naureskella toisen kivulle. Hittolainen, aina löytää eestään minkä taakseen jättää, niin se on! Miehen potiessa selkäänsä irkku naureskeli kymmeniä kertoja sille, kuinka vaikealta tämän kävely näyttää. "Niinkun olis shaisset housussa sulla" ja heko heko. Nyt irkku kävelee itse kuin olisi shaisset housuissa ja jalkoja ei kärsi taivuttaa kävellessä.

Farkut osuu ikävästi polviin ja se taas aiheuttaa lisää kipua. Ei ole vanha ihminen nuoren väärti ei. Hauskinta, tai ehkä kamalinta, on kuitenkin se, että keskiviikkona on junnun kevätjuhlat. Jonne irkku osallistuu leuka turvoksissa ja ruvella. Hitsinpimpulat sanon mä. Hammas on mentävä huomenna korjauttamaan, onneksi ei sitä ei sentään särje.

Ilmat on suosineet, sanoisin mä! Ulkona on tullut oltua enemmän kuin tarpeeksi. Spede ei ehtinyt eilen nukkua edes päiväunia ulkoilun lomassa. Toisaalta ihan hyvä, illalla nukkumaan meno kävi helposti. Kovin on ollut ongelmallisia nukkumiset viime aikoina speden kohdalla. Olisiko tuo jättämässä päiväunia pois, mene ja tiedä. Ainakin nukuttaminen käy työstä oli sitten kyseessä päivä- tai yöunet.

Tänään on irkun laiskottelupäivä, eli ohjelmassa töllöä, töllöä ja vielä lisää töllöä. Saapa nähdä saanko tuijotella töllöä rauhassa vai joutuuko tässä ulostautumaan. Ja nyt siirryn tutkailemaan alustavasti ruokapolitiikkaa. Mitään merkillistä on turha odotella, pyhänä kokataan nopeasti jotain. Se on moro ja hyvää pyhää kaikillen!