1325663227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä rinkulat jaksaa ihmetyttää. Eilen, kun osan päivästä tihkutteli vettä, rinkulat yhdistyi ja kas, tänään kun pyryttää lunta ne on jälleen ihan omia yksiköitään. Höhöö! Harmillista vauhtia kiitää aika nyt, huomenna pitäisi lähteä kotiin. Hyh. Olemme haaveilleet, koko porukan voimin, vielä yhdestä lisävuorokaudesta mökillä mutta näkee nyt mihin ratkaisuun tässä päädytään. Mökkiin tulee uudet vuokralaiset vasta perjantaina mutta kuinka aikaisin? Sitäpä en tiedä. Ehkä selvittelen tätä asiaa tänään, siis sikäli mikäli intoa riittää edelleen kauppareissun jälkeen. 

Viime yö meni jo hauskasti nukkuen. Tai niin. Ukko tuijotteli Suomen peliä mutta me muut nukuimme, jopa spede. Mökkiin on siis kotiuduttu jo ja se on hyvä se, haaveissa kun on sekin mahdollisuus että pääsisimme illalla ukon kanssa ihan kahden nauttimaan saunan lämmöstä ja altaan poreista. Lasten kanssa saunominen ja kylpeminen kun on aina ihan oma ohjelmanumeronsa, ei sitä voi oikein oleiluksi sanoa parhaalla tahdollaankaan.

1325663607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällainen heppu ilmestyi muuten eilen aamupäivällä pihaan. Se oli tosin hyvinkin suoraselkäinen aluksi mutta päivän mittaan heppu päätti pistää jalalla koreaksi ja hetkutella lanteitaan. Ukko kävi sitten pitämässä hepulle puhuttelun ja oikenihan hepun selkä jälleen. Siellä tuo nyt tuijottelee tiukasti mökkitielle päin, liekö aikeenaan peläytellä mahdolliset ylimääräiset kulkijat pakosalle. Tai ehkä se odottaa auraa, sitä kun mekin olemme himppasen odotelleet.

Eilisen päivän muita touhuja oli lasten osalta kylpeminen, yllätys. Junnu ja prinsessa viihtyi päiväsaikaan reilun pari tuntia altaassa, spede puolestaan ulkoili tuon ajan. Keinussa keinuttiin, liukurilla laskettiin ja heppua ihasteltiin. Ruoan jälkeen spede istahti tukevasti pelikoneen kanssa sohvaan, junnu ja prinsessa puolestaan pyörähtivät liukurilaskuissa. Illalla spedekin suostui altaaseen ja kas, nythän poikaa ei tahtonut saada millään pois sieltä.

Tänään menemme tosiaan sinne kaupoille, olen "odotellut" koska puhelin piippaa merkiksi uusimmasta selityksestä miksi sitä rahaa ei nyt ole saatavissa. Eilenhän YYA-taho viestitti setvineensä tunnustensa toimimattomuutta ja toimittamuudelle ei ollut kuulemma löytynyt mitään syytä. Tänään hänelle pitäisi kuulemma tulla liiton rahan (taas) jonka siirtää samantien minun käytettäväkseni. Uskoo ken tahtoo, minä en.

Vaan jaa. Taidanpa siirtyä lukaisemaan vielä aamulehden uutisotsikot, tänä aamuna nukuttiin totta tosiaan pitkään ja tämä jo hereillä vietetty puoltoista tuntinen on mennyt pitkälti maisemia tuijotellen, vanhaa seiskaa lukien ja lasten kanssa höpötellen. Viettäkää kivakiva keskiviikko ja se on moro!