Päätti aamulla että tänään meillä a. järjestetään kaikki pyykit naruilta kaappeihin ja pestään loput likaiset pois ja b. siivotaan yläkerta viimeisen päälle, imuroidaan myös alakerta uusiksi ja pestään kaikkialta lattiat yhdellä kertaa. Heti kun Spede herää ja on syönyt. Spede on kuulkaa fiksu jätkä! Erittäin fiksu! Kahdeksalta Spede nukkui edelleen. Samoin yhdeksältä. Vartin yli yhdeksän irkku meni tökkimään Spedeä. Että kun olisi aamu. Ja kun ei päiväunia kuulu nukkua suoraan yöunien päälle. Ja vauvojen kuuluu syödä iltavellin jälkeen viimeistään kasin aikaan aamulla. Spede nauroi irkulle. Siinä unenlämpimän kiskottelun lomassa. Ja söi erittäin hyvin, leikki hetken ja sammui lattialle lelutelineen alle.

Koska Spede on fiksu jätkä ja se herääminen venyi, niin samaan tahtiin siirtyi irkun siivous. Joka taisi siirtyä ihan tuonne romukoppaosastolle asti. Ei nappaa enää yhtään kuulkaa! Jotta se fiilis sieltä romukoppaosastolta palaisi pitänee irkun potkia itseään ahteriin. Sillai tehokkaasti. Ja mikäpä siihen olisi parempi keino kuin solvata itseään blogissaan laiskaksi ja saamattomaksi akaksi josta ei ole edes simppeliä kodinhoitotehtävää hoitamaan! HÄPEÄ IRKKU!

Josta päästäänkin kepeästi laskeutumaan seuraavaan aiheeseen joka on pää. Pää siirtyi aamuisesta puutumuksesta särkyasteelle. Aikansa sitkiteltyään irkku korpeentui särkyyn ja tutki lääkekaapin. Kappas, jo katosi kipu ja särky kun Voltarenin nappasin, puutumus tosin jäi. Itse asiassa, tämä puutumus on aika hauska tunne, sanon mä. Ja koska irkulla ei nyt suju oikein mikään suunnitelmien mukaan, todettakoon että irkulla on aivan pirun levoton olo. Sellainen jossa pitäisi singahdella joka suuntaan ja tehdä kaikkea mahdollista yhtä aikaa, joten ei ole ihme ettei homma toimi.

Hitto. Pääsisiköhän sitä tänään saunaan. Tai edes saunan taakse seisomaan. Josta sitten lupsahdetaankin sujuvasti aiheeseen numero... mikähän se olisi, olisiko se sitten jo kolme. Lääkekaappia kaivellessa osui käteen myös vauvan suppopaketti. Eli irkun näkemys siitä, että tänään on käytävä apteekissa, kumoutui. Jee jee. Voin siis käkkylöidä tyylikkäästi koko päivän kotona neljän seinän sisällä. No johan on markkinat, tämänkin ajan kun täällä plääsään kertoillen kuinka kamalan tapahtuma- ja työrikasta irkun elämä on, voisin ihan oikeasti siivota. Menen siis testaamaan josko imuri osuisi ihan vaikka vaan vahingossa käteen... Morienttes taas!