Haettiin kaveri jo ennen puolta päivää kotiin. Painoa oli tullut nihkeät 20 grammaa eli kotiutuspaino oli nyt sitten 1990g, pituuttakin oli kaveri ehtinyt kasvaa näiden kahden viikon aikana eli 43 senttiä olisi täynnä. Äiti ja isi ja sisarukset on haltioissaan, päivä on mennyt lähes kaikilla vauvaa tuijottaen, itse vetäisin pienen kanssa parin tunnin unetkin päivällä.

Koska tissisyönti on edelleen hieman raskaampaa Spedelle, on sitä sitten harjoitettu taajempaan ja mitä ilmeisemmin pienemmillä annoksilla kerralla, eli parin tunnin välein on syöty. Kuudelta tosin poika söi siihen malliin, että luulenpa ettei ennen yhdeksää nälkä yllätä uudestaan. Hyvin on herännyt itse syömään ja loukkaantumisiakin on nähty kun ei maitobaari ole auennut riittävän nopealla temmolla. Tuntuu niin uskomattomalta katsoa toista ja tietää että siinä tuo nyt on. Ei tarvitse enää mennä mihinkään tätä nähdäkseen, riittää kun kävelee sängyn viereen.

Sen verran huonosti maltan nyt itse Speden vierestä lähteä, että passitin ukon hakemaan keskostipat ja rautalisät apteekista. Teini on kulkenut Spede sylissä ympäriinsä, poika 11v sylitellyt toista samoin kuin prinsessa ja junnu, ainoa joka ei vauvaa ole uskaltanut syliinsä ottaa on poika 13v, joka sekosi täysin kuvioissaan kun Spede tuli. Ei osaa kuin hymyillä leveästi ja päivitellä toisen pientä kokoa. Tennispallon kokoinen pää kuulemma.

Nyt siirryn iltapalatarjoilua hoitamaan, ukko jäi Speden uniseuraksi, tai no, ukko tuijottaa jotain telkkarista ja Spede nukkuu vieressä. Vielä pitäisi soittaa keskolaan kun en huomannut lähtiessä kysyä kuinka pitkän ajan kerralla uskaltaa antaa Speden yöllä nukkua, onko suositus siis edelleen kolme tuntia vai voiko toisen antaa koisia jopa neljä jos niikseen on.