Jokainen nainenhan tietää, että jos joku on kipeä ollessaan kipeä, niin se on mies. Voi tätä huokailujen määrää. Voi tätä tuskaa. Voi tätä kamalaa voimattomuutta ja pääkipuilua. Jep jep. Niinpä irkku kehittikin uuden leikin itselleen ja se leikki on nimeltään "yksinäinen nainen". Toimii muuten yllättävän hyvin.

Siihen vaaditaan makuuhuoneen ovi, kykyä olla huomaamatta ympäristöstä kuuluvaa voivottelua ja suunnattoman paljon kotihommia joilla kiertää makkari kaukaa. Pyykit, ne joiden pitäisi mennä vaatehuoneeseen jonne kuljetaan makkarin kautta, on näin ollen viikattuna korissa olkkarin sohvalla, märkiä roikkuu telineillä yläkerrassa, yläkerta samoin kuin yläkerran raput ja alakerta makkaria lukuunottamatta on imuroitu.

Prinsessan vaatekaapista on karsittu liian pienet vaatteet pois ja ne on pakattu siististi muovikassiin odottamaan kierrätykseen lähtöä. Tiskikone on tyhjätty ja täytetty, leipätaikina nousemassa ja irkku viettää vapaahetkeä kahvikupposen, Syödään Yhdessä-ohjelman ja blogin parissa.

Parin tunnin päästä pitäisi lähteä siskolla pyörähtämään, sekin aiheutti voivottelua makuuhuoneen suunnassa. Aionko tosiaan lähteä sinne ilman lapsia. *hahaa* Normaalisti aivan liian kiltti irkku totesi että juu. En aio muuttaa sinne, lähinnä vain pyörähtää kaapeilla joten en todellakaan ala sitä vartin vierailua varten pakkaamaan tenavalaumaa ulkovaatteisiin ja autoon. Saa nähdä tokeneeko ukko lauantaihin mennessä. Veikkaanpa että tokenee, hän kun ehti jo suunnitella kuinka menemme pariksi tunniksi ennen konserttia istuskelemaan johonkin baariin jossa Suomen peli näkyy screeniltä.

Huomenna ajattelin lähteä heti aamusta kaupoille. En viitsinyt nähdä sitä vaivaa tänään kun ei ollut ehdoton pakko. Huomenna saakin sitten lastata kärryt täyteen, puutelista on pitkä kuin nälkävuosi. Ja nyt siirryn leipasemaan leivät pellille nousemaan niin alkaa tämäkin touhu olla pulkassa. Se on moro!