Ei ole postilaatikossa näkynyt, ei... Surullista. Oletan siis että kellään ei ole minulle sitä lähettää. Ymmärrän, jokainen äiree tarvitsee itse kaiken muistin mitä saatavissa on, mutta silti. Eikö kenenkään miehellä olisi ylimääräistä? Tyhmä kysymys, ei tietenkään ole, huomaahan sen jokaisena syntymä-, hää- ja vaikka minä päivänä, että jos jollain on muistin suhteen asiat huonommin kuin kotiäireellä niin se on MIÄS.

No jo taas lähti ihan omille urille tämä juttu, siis piti siitä muistista johtuvaa unohdusta pahoitella. Piti laittaa eilen tämäkin kuva tänne samalla kun laitoin nuo kaksi Spede-kuvaa mutta ylläri pylläri, unohdin, joten tässä tämä nyt sitten tulee...

968354.jpg

"Spede" kummitädin sylissä reporankana kummisedän sammutettua pojalta valot... Kastemekko siis "perintökalleus", tai lähinnä sellaiseksi ajateltu tekovaiheessa, poika oli nyt jo kahdeksas käyttäjä mekolle. Nimikirjaimien kirjailut edelleen suunnitelmissa, irkku ei osaa, mutta irkun täti on lupautunut homman hoitamaan kunhan irkku mekon toimittaa eteenpäin. Ja muistaaaaaaaa kaikkien kastettujen nimet, lista saattaa hyvinkin jäädä vajaaksi jos ei lukemaa pidä tiukasti vaikkapa täällä mistä sen voi tarkistaa. Eli KAHDEKSAN.