Heitti sisäänkirjautuessa jonkun error-sivun esiin ja kas, sivun päivityksellä siirryin suoraan kirjoitustilaan... Omituista, perin omituista! 

Vaan niin, tulin pikaisesti kirjailemaan muutaman sanasen sillä minulla on nyt himppasen sellainen tuntuma että tämä blogi jää kesälomalle. Saattaa tietysti olla että aamuna eräänä huomaankin tänne kirjailevani mutta paljon mahdollista on sekin etten aamuisin saa kirjailluksi sanaakaan, nämä lasten loma-aamut kun tuppaa perustamaan siihen että ihailen, tällaisina kauniina vaikkakin hieman koleina aamuina, auringon paistetta ja lintujen touhuja ulkorappusilla ja toisaalta taas saatan olla ihailematta sillä spede on aika selvästi päättänyt ettei lomalla ainakaan aamuisin nukuta.

Sen verran voinen todeta viime päivistä että kevätjuhlat meni hyvin, torkat oli kokolailla sitä mitä odotinkin niin paitsi junnulla joka paransi omituisen paljon todistustaan talvesta. Kevätjuhlapäivän ilma oli syvältä, sekään ei liene yllätä ketään mutta mikäs, lomapäivähän sekin sitten jo oli. Lapset käytti kyseisen päivän lähinnä uutta wiitä paukuttaen joten siinä se lauantai sitten kokolailla sujahtikin.

Sunnuntaina ei tapahtunut oikein mitään maininnan arvoista, mitä nyt surin kovin Gilmoren tyttöjen loppumista. Eilen olin TAKKissa ja se oli jälleen yksi kalvosulkeispäivä ah, niin monen aiemman, kalvosulkeispäivän lisäksi. Tänään aion jälleen leikata nurmikon ja sen jälkeen pitäneekin ryhtyä tosissaan suunnittelemaan leivontoja. Huomiseksi pitäisi hieman jotain kyhätä, prinsessa kun täytti eilen 12v ja kahvit tarjotaan huomenna, eikä siinä edes kaikki vaan edessä on yksien rippijuhlien voileipä- ja täytekakkujen touhuamiset sekä kaneliässätalkoot.

Ensi viikon saan onneksi viettää senkin ihan vain kotosalla ja se on hyvä se, jotenkin tuo TAKK ei nyt inspiroi alkuunkaan. Eli näin. Ja nyt siirryn aamu-uutisten kautta vielä kotvaksi tuijottamaan lintuarmeijan kiivasta kesänviettoa. Se on siis moro ja oikein mukavaa alkukesää kaikille!