Suunnilleen ainakin, siltä näet tuntui päivällä klo 11 tiedotustilaisuuden jälkeen. Että tieto jota annettiin lisäsi tiedottomuutta koska KUKAAN ei edelleenkään tiennyt mitään muuta kuin ne asiat jotka meistä nokialaisista moni on kaivanut ihan toista kautta. Klo 16 pidetty tiedotustilaisuus antoikin sitten jo enemmän tietoa. Vikana on vain suurelta osin se, että aika harva enää luottaa kaupungin pamppujen sanomisiin. Toivoa voimme silti, että seuraavat asiat pitää paikkansa, toisin sanoen, puhdas alue jolle ei teknistä vettä ole päässyt, veden bakteerittomuus tietyillä alueilla ja veden turvallisuus sekä astioiden että pyykkien pesuun huomisesta aamusta alkaen.

Huomenna on siis edessä tiski- ja pyykkikoneen pesupesu eli tyhjänä täydellä lämmöllä pyöritys. Samoin edessä on kuumavesivaraajan tyhjäksi päästäminen kuumaa vettä juoksuttamalla. Ja silti, meillä ei vettä uskalleta käyttää varmaan huomennakaan. Aika ison kolauksen herrat sai aikaan sillä että tieto ei kulkenut. Hullulta tuntuu myös se, että rividuunari, joka en epäile etteikö näin olisi, on avannut vahingossa venttiilin ja on näin ollen mahdollisesti korvausvastuussa. Haloo! Korvausvastuu kuuluu kansalaisten mielessä kyllä instanssille joka on luvattoman ts laittoman väliputken puhtaan ja likaisen veden välille antanut asentaa.

Joka tapauksessa siis, epidemia jatkaa kiertoaan täällä, näillä tiedoilla tosin esim meidän alueellamme sairastuneet eivät ole saaneet sitä vedestä vaan nimenomaan pisarana. Irkku ja muu tiimi on edelleen, huh huh, terveinä. Päätän raporttini tältä erää tähän sillä tiskit kutsuu keittiössä. Ne jotka likoaa siis saunalla keitetyssä sadevedessä. Morienttes taas!