Osa linkkilistasta. Ja hullua, sama vika on iskenyt Äidiksi toista kertaa-sivuille, eli ei toimi ainakaan kaikki linkit. Liekö vika vuodatuksessa, vai näinköhän sitä on sössinyt kaksi akkaa yhtä aikaa jotain, minäkin kun linkkilistaa muokkailin. Höhheli.

Ja se ei ole ainoa joka ei toimi. Ei toimi keskiaikaisen sotapelinkään sivut. Johan nyt on markkinat. Näinköhän tässä itsekään toimii. Kohta pitäisi. Toimia. Reippaasti. Prinsessalla on hiihtoa ja kapineet vielä pitkin pihaa. Toisaalta hieman risoo laittaa kapineita mukaan, mitäs jos eivät sitten hiihdäkään. Eilen kun rehtorille oli vielä epäselvää kuka luokan sijaisena on. Sen verran ärähtelin asian tiimoilta vielä illalla ukolle kun tämä palasi töistä, että se on aivan selvä juttu, jos tänään eivät hiihdäkään ei meidän neiti roudaa tavaroita enää kertaakaan mukanaan.

Vuokrasin eilen itselleni elokuvankin makuunista. Aikeena katsella illansuussa. Ja pah. Ensin tuijotin tohtori Phil-ohjelman. Herranen aika millainen mies siinä oli. Mies oli laatinut 75 kohdan listan siitä, mitä toivoi vaimoltaan. Listaan kuului mm auton pesu, kodinkoneiden huolto, hiphopin opettelu ja meksikolaisen ruoan valmistus. Yksikään kohdista ei käsitellyt lastenhoitoa. Irkku näki punaista kun mies selitti erittäin hämmästyneelle tohtorille, ettei pysty hyväksymään vaimoaan koska tämä ei toimi kuten hänen mielestään vaimon kuuluisi. Vaimo käyttää liikaa aikaa hoitaen lapsia eikä osaa tehdä riittävän hyviä ruokia. Tästä syystä mies ei voinut edes käyttää vihkisormustakaan. Helvatta sentään mikä ukko sanon mä!

Sen jälkeen irkku sukelsikin lapsuuteensa, kirjasi ylös lähinnä tapahtumia lapsuusvuosilta. Jonka jälkeen irkku jämähti sohvan nurkkaan tuijottamaan Kotikatua ja kutomaan sukkia. Tottakai kaikkien näiden touhujen lomassa tuli syöteltyä milloin Spedeä, milloin muuta koplaa, laitettua junnu yöunille ja silleen. Yhdeksältä tuijotin Housen, ja kympiltä uuden sarjan joka alkoi neloselta, Tudorsin. Eli filmi on katsomatta. Ja erittäin epävarmaa on, ehdinkö tänään sitä aamupäivän aikana katsoa, puolelta päivin kun on startattava sinne astmapolin suuntaan.

Tämä tästä tältä erää, nyt on mentävä kokoamaan niitä suksia prinsessalle ja vääntämään tämän hiukset kiinni. Se on moro, palaan jos joudan.

edittii. nyt pitäisi toimia, ilmoittakaa jos ei joku noista linkeistä pelitä. Eli ihan korkeimman omakätisesti olen sössinyt... *hups*