Kommenttiloota täynnä, 253 kommenttia! Kiva! Olisi ehkä joku saamarin suodatin roskaposteille vuodatuksen keksittävä, mikä hiton äly siinäkään on ja en kovin mielelläni sitä saamarin kirjainvarmennetta käyttöön ottaisi. Johan on sanon mä!

Muutenkin taitaa olla hieman sellainen huonon vireen päivä, tai ainakin huonon onnen. Ei mitään erikoista, mitä nyt irkku kokkaili elämänsä innolla jauhelihakastiketta. Kokkaili juu, paistoi jauhelihaa ja alkoi hetken päästä ihmetellä että mitä hittoa, alkuun hyvin sujunut paistaminen jässähti kesken menon. Hellassa paloi silti levyn valo joten sulakeko?

Ja kuten aiemmin olen kertonut, irkulla on julmettu sulaketaulukammo. Tyyliin slaagi, hengenlähtö, palokunta, naapurikaupungin tuttu mies, ihan mitä vaan mutta irkku EI sulaketauluun koske edes pitkällä tikulla. Toisaalta hyvällä, tikulla kun tökkisi niin sehän saattaisi olla jopa hengenvaarallista.

Onneksi irkku hoksasi, ennenkuin ehti sitä palokuntaa, naapurikaupungin miestä jne jne, hälyttää paikalle että spedehän se oli jäynää tehnyt. Hellassa kun on lapsilukko ja eiköhän kaiffari ollut kääntänyt sen päälle irkun huomaamatta. Mitä opimme tästä? Älä koskaan poistu hellan äärestä edes auttaaksesi lasta kiipelistä jos et omaa silmiä selässä.

Loppupäivälle onkin varattuna mukavaa (VOIVIT) puuhaa, kun irkku alkaa puhdistella kommenttilootaa. Ihan kiva, ekat roskapostikommentit onkin syyskuulta 2007 eli aika kiva urakka edessä. Perkema sanon mä. Olisi kuulkaa ihan oikeasti kirveellä töitä, niin se on. Menen jatkamaan, muusipotut on kohta ehkä kypsiä. Mikäli spede ei sitten ole jälleen ehtinyt ketkuilemaan.