että enpä ole ihan hetkeen repeillyt yhtä reippaasti millekään lehtijutulle kuin tänään pikaisesti Aamulehteä tutkaillessani. Vai mitäpä olette mieltä?

 

AL paikalla: Nykänen kiistää syytteet, syyttäjä vaatii vankeutta ja kylpytakin vyötä valtiolle

11.08.2010 - 10:44 (09:18)

 

Ex-mäkihyppääjä Matti Nykäselle vaaditaan 1,5 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta törkeästä pahoinpitelystä. Nykästä syytetään puolisonsa Mervi Tapolan törkeästä pahoinpitelystä Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Syyttäjän mukaan Nykänen pahoinpiteli Tapolaa 25. joulukuuta keittiöveitsellä ja kylpytakin vyöllä. Tapola sai veitseniskuista lukuisia vammoja eri puolille kehoa. Lisäksi Nykänen kuristi Tapolaa kylpytakin vyöllä.

Muiden rangaistusvaatimusten lisäksi syyttäjä vaatii myös rikoksentekovälineenä käytetyn vanhan kylpytakin vyön menettämistä valtiolle.

Nykänen nauratti käräjäsaliin kokoontunutta väkeä ilmoittamalla, että hänellä ei ole vaatimuksia kylpytakkinsa vyön suhteen.

Nykänen kiistää

Nykänen kiistää syytteet ja korvausvaateet. Hänen näkemyksensä mukaan Tapola kävi hänen kimppuunsa. Nykänen oli parhaansa mukaan yrittänyt rauhoitella Tapolaa. Vaimon veitsestä saamat vammat syntyivät rauhoittelun yhteydessä käydyssä "painiottelussa", ja kun pari kaatui maahan.

Hänen mukaansa veitsellä huitominen ei ollut tahallista.

Nykänen kiistää kuristamisen.

Aamulehti

 

Tiedän tiedän, vakava asia eikä saisi nauraa mutta siis silti. Tuo paksunnettu lause jutussa sai minut todellakin repeilemään ja reippaasti!